Ono što je sigurno jeste da nas ove godine očekuje veliki koncert Ace Pejovića pa je povodom toga za Radio “Svetski”, izjavio:

 – Ne znam tačno koji datum, to ću naknadno obavestiti fanove ali koncert će biti sigurno. Biće i dosta novih pesama, videćemo samo da li ću izdati album ili ću postepeno izbacivati singl po singl.

Koncerta će biti, a možda i svadbe. Znate da je Aco ponosni tata tri ćerke, pa ukoliko bi mu neka od njih rekla “Tata ja se udajem”, evo kako bi reagovao:

 – Nek ti je sa srećom, ali mora prvo tata da ga upozna (smeh). Ja se vodim onom rečenicom RECI MI ČIJI SI, PA ĆU TI REĆI KO SI

Nekada se veoma vodilo računa kada su se mladi uzimali, iz koje porodice dolaze mlada ili mladoženja jer što bi stari rekli geni su čudo, a Aco se drži upravo toga:

 – Ja se vodim tom logikom i kome to smeta žao mi je. Zašto se u poslednje vreme radja toliko dece sa raznim problemima? Ima razlog zašto je tako prema tome mora da se zna ko je, zašto, kako, odakle je i to proveriti unazad nekoliko kolena.

Vi svakako na Radiju “Svetski”, možete uživati u pesmama Ace Pejovića kao i trenutno aktuelnim novitetima.

 

Foto: You tube (screenshot)

Komentari

comments