Pevačica, ali i majka rijaliti zvezde Lune Đogani, Anabela Atijas u četvrtak uveče je gostovala u emisiji “Porodice Zadrugara”, pa se tom prilikom dotakla mnogih aktuuelnih tema koje gotovo svakodnevno intrigiraju javnost.
Naime, Atijasova se pred kamerama rasplakala dok je gledala snimak u kojem je glavni akter njena kćerka, i to u teškom momentu u kojem doživljava nervni slom nakon susreta sa Slobodanom Radanovićem koji je u utorak veče zabavljao zadrugare na njihovoj tradicionalnoj žurki, a zatim je rekla da smatra da se pevač te večeri nije poneo kako treba prema njenoj ćerki.
Ubrzo nakon toga, usledilo je veliko iznenadjenje, kako za denserku, tako i za gledaoce.


Naime, Veliki šef je ispunio Anabelinu želju, i poslao ju je u “Zadrugu” kako bi se videla sa Lunom, te je taj momenat bio veoma emotivan za široki auditorijum. Pored Anabele, blogerku je posetila i njena mlađa sestra Nina. Nakon što je videla deo svoje porodice, Lunu je obuzela sreća, te je videvši svoje najdraže osobe na svetu dobila dodatni podstrek da se bori do kraja,

Posle pevačicinog gostovanja na ružičastoj televiziji, oglasio se i Radanović, kojeg su očigledno reči nesuđene tašte razbesnele.

 


– Ja nikad u životu ružnu reč za Lunu nisam rekao, niti ću. Iako me konstantno pljuje i ismeva sa ljudima sa kojima sam se ja svađao na krv i nož zbog nje, ja njoj i dalje želim svu sreću ovog sveta i da nađe svoj mir. Ne znam kako je trebalo da se ponesem? Poneo sam se savršeno, ušao, odradio svoj posao i izašao. Ne znam šta očekuje neko ko me konstantno pljuje, ismeva i izmišlja ružne stvari o meni, pa onda kaže dve lepe i svi zaborave te ružne. Ja ne zaboravljam. Drago mi je da je imala priliku da vidi porodicu i da je to pozitivno uticalo na nju – istakao je Sloba za “Pink”.

 

Foto:Youtube (Printscreen)
Izvor:Pink.rs, Svetski radio.com

Komentari

comments