Kad žena ženi udeli kompliment, to je ono pravo, pa je Natalija Trik FX u jednoj emisiji, iskoristila priliku da pohvali svoje pojedine koleginice, ali i po nekima da oplete.

Na pitanje voditelja kakvo mišljenje ima o Seki Aleksic, Natalija je kao iz topa odgovorila :

– Ona je meni odlična, Seka je takva seksulja da nemam reči, jeste da mi se više dopadala kad je bila bucka ali i sada je odlična, ima nešto u faci kad te pogleda, volim kada neko ima taj bezobrazluk.

Jelena Karleuša joj je seks bomba , ali joj zato Severina nije po meri pa je izjavila :

– Meni se ona ne dopada, ima hitove ali mi nije zgodna, premršava mi je nekako.

 

Često su na meti komentarisanja i dve Milice pa nije izostao i Natalijin komentar o njima:

– Milica Pavlović mi je ok zato što ima taj neki seksipil, ona nije prelepotica i prezgodnica ali ima to nešto za estradu, dok mi je Milica Todorović prelepo i prezgodno stvorenje.

– Na početku mi je bila super i Ana Nikolić, ali varira sa tim kilogramima i koreografijama, te oće da igra te neće da igra.

 

Ipak Natalija nije mogla da odoli, a da ne prokomentariše i jednog muškarca koji joj je mnogo drag i simpa

– Ja stvarno obožavam jednog našeg pevača, obozavam njegovu facu. On je meni najlepši muškarac na našoj estradi, a to je Nemanja Stevanović.  Sani će me ubiti ako ovo čuje ali on je meni jedno prelepo stvorenje, njegova glava je kao skinuta sa nekog magazina, volim taj tip muškarca, on je bezobrazan, a ja volim bezobrazne muškarce.

Komentari

comments