Pevačica Marija Šerifović kroz svoje komentare, redovno na svojim profilima na društvenim mrežama ističe da stalno prati dešavanja u najgledanijem rijaliti programu “Zadruga” koji je pomerio sve granice.

Lunin otac Gagi Đogani nedavno je na Instagramu objavio i spisak poznatih ličnosti koje podržavaju njegovu ćerku, a na ovoj listi se, po svemu sudeći – ničim izazvana našla i Marija Šerifović. Izgleda da je to pevačici zasmetalo, zbog čega je rešila da demantuje Gagija i svima ukaže na to da ona, zapravo, Lunu ne podržava, već da su joj favoriti drugi zadrugari.

 

Zamolila bih vas da me ostavite na miru sa Zadrugom! Ne podržavam Lunu, ne navijam za Slobu! Favoriti su mi Sara i Vojke! I naravno Miksi do pobede – napisala je Marija na Instagramu.

Zanimljivo je i to da Marija tokom svih devet meseci nije želela da otkrije za koga navija u “Zadruzi” sve do sada, kada je obavestila svoje pratioce da su joj omiljeni zadrugari Pinkova zvezda Sara Reljić, njen dečko Vojke Đans i trudnica Miljana Kulić.

Autor: Pink.rs

Komentari

comments