OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao Zbog pozicije Sunca blizu stepena svoje egzaltacije početkom perioda, energičniji ste nego inače, a i samopouzdanje vam je na zavidnom nivou. Retrogradni Merkur u vašem znaku, vladalac astroloških polja posla i nervnog sistema, upozorava da bi trebalo da obratite pažnju na odnos sa saradnicima. Poslušajte savet jednog Blizanca ili Vage.

Ljubav Aspekti Venere, planete koja upravlja poljem partnerskih odnosa, najavljuju mogućnost poznanstva sa Ovnom ili Lavom. Partner će pokušati da vam da do znanja da je on “glavni”, kada vaš vladalac Mars počinje da obrazuje konjunkciju sa drugim vladaocem vašeg znaka Plutonom.

Zdravlje Moguće tegobe sa disajnim organima.

 

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao Jupiter, simbol inostranstva, u retrogradnom hodu preko znaka novca, opominje da se klonite dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima ako se bavite umetnošću ili nekim sličnim zanimanjem. Aspekti retrogradnog Merkura, vladaoca astroloških kuća posla, upozoravaju da bi i dalje trebalo da izbegavate nepotrebne troškove ili podizanje kredita.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti u vašoj devetoj astrološkoj kući, možete da očekujete poziv za izlazak od osobe koja živi u drugom gradu. Vladaoci kuće ljubavi, Mars i Pluton, posle 12. aprila počinju da obrazuju konjunkciju, opominjući vas da se klonite rasprava sa partnerom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao Sunce, vladalac vašeg trećeg astrološkog polja, blizu stepena svoje egzaltacije, čini vas spremnim da se suočite sa novim izazovima, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumeva češća putovanja. Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, opominje da izbegavate rizične finansijske transakcije. Poslušajte savet jedne Vage.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, u nekom klubu ili kafiću očekuje vas strastveni susret s nekim vatrenim znakom. Vaša brzopletost može da vam se obije o glavu, zato pokušajte da još jednom na miru porazgovarate s partnerom o onome što vas muči, naročito ako ste u dužoj vezi.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

 

RAK (21. 6-22. 7)

Posao U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, trebalo bi da povedete više računa o ugovorima koje potpisujete, u stvari, najbolje bi bilo da se posavetujete sa pravnikom ili advokatom. Sredinom nedelje uspostavljate bolju komunikaciju sa saradnicima, a krajem perioda možete da obnovite ili proširite saradnju sa strancima.

Ljubav Period nije povoljan za donošenje važnih odluka u vezi sa emotivnim životom, zato nemojte da žurite ni sa raskidom ni sa razvodom. U prvoj polovini nedelje, na nekom slavlju možete da upoznate zanimljivog Jarca. Krajem perioda partner vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku.

Zdravlje Izbegavajte gazirane napitke.

 

LAV (23. 7 – 23. 8)

Posao Vaš vladalac Sunce, blizu stepena svoje egzaltacije, početkom nedelje, daje vam “vetar u leđa” da brže dovršite započete poslove. Aspekti retrogradnog Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja posla, opominju da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, kao i dogovora o nastavku neke saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, može da vam se udvara neki zemljani znak, naročito ukoliko ste rođeni u trećoj dekadi. Aspekti Venere, vladaoca polja ljubavi i posla, u drugoj polovini nedelje, najavljuju mogućnost poznanstva preko društvene mreže sa atraktivnom mlađom osobom.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

 

DEVICA (23. 8 – 23. 9)

Posao Vaš vladalac Merkur u retrogradnom hodu obrazuje neharmoničan aspekt sa tranzitnim Saturnom u polju karijere, pa može doći do prolongiranja nekih dogovora. Krajem perioda, konjunkcija Marsa i Plutona u polju nervnog sistema nepovoljno utiče na vaše procene i zaključke, zbog čega bi bilo dobro da se posavetujete sa jednim Jarcem.

Ljubav Naglašen znak Ovna podstiče partnerovu strastvenost, ali i posesivnost i ljubomoru, pa je bolje da izbegavate rasprave sa njim. Aspekti Venere, planete ljubavi, koja prelazi preko vašeg devetog polja, najavljuju mogućnost poznanstva sa jednom Devicom ili Bikom na kraćem putu.

Zdravlje Čuvajte se povreda u kući.

 

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao Trigon između Jupitera i Neptuna, planeta inostranstva i bogatstva, donosi vam mogućnost isplativog dogovora sa strancima. Retrogradni Merkur, vladalac vaše 12. astrološke kuće, upozorava da se čuvate intriga. Krajem perioda Mars obrazuje konjunkciju sa Plutonom i sekstil sa Jupiterom, pa ćete moći da materijalizujete svoje ideje.

Ljubav Aspekti vašeg vladaoca Venere najavljuju uzbudljiviji ljubavni život. Pozicija Sunca blizu stepena svoje egzaltacije već početkom perioda u vaš život može da donese veoma šarmantnu ali neuhvatljivu osobu, zbog čega bi trebalo da dobro razmislite pre ulaska u vezu s njom. Ovan misli na vas.

Zdravlje Solidno.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

Posao Kvadrat između Merkura i Saturna, vladaoca vaših astroloških polja više sile i nervnog sistema, opominje da se klonite rasprava sa saradnicima, ali i šefovima. Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, obrazuju konjunkciju i sekstil sa Jupiterom u vašem znaku, zbog čega posle 12. aprila možete da očekujete priliv novca.

Ljubav Vaša osvetoljubivost i posesivnost već početkom perioda mogu da budu povod raspravama s partnerom. Tokom ovog perioda ne bi trebalo da donosite važne odluke u vezi sa vašim ljubavnim životom, čak i ako već duže vreme razmišljate o raskidu veze ili razvodu braka. Pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi, donosi vam susret sa Bikom.

Zdravlje Više šetajte.

 

STRELAC (22. 11 – 21. 12)

Posao Početkom nedelje iskoristite poziciju Sunca blizu stepena svoje egzaltacije ukoliko nameravate da proširite saradnju sa strancima ili da dobijete stipendiju za studije u inostranstvu. Konjunkcija Marsa i Plutona u Jarcu, posle 12. aprila, upozorava da budete oprezni ako planirate neku finansijsku transakciju.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, vašu pažnju može da privuče seksepilna mlađa osoba koju najverovatnije već poznajete preko posla. Aspekti Merkura, vladaoca kuće ljubavi, u drugoj polovini nedelje, mogu da vam donesu udvaranje osobe od koje vas deli veća razlika u godinama. Vaga misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

 

JARAC (22. 12 – 29. 1)

Posao Iako ništa ne može da vas zaustavina putu ka ostvarivanju cilja, ipak bi trebalo da malo usporite i još jednom na miru razmotrite poslovnu situaciju. Vaš vladalac Saturn u vašem znaku, u kvadratu sa retrogradnim Merkurom, simbolom komunikacije, može da prolongira neke poslove i dogovore.

Ljubav Pozicija Sunca, upozorava da izbegavate donošenje važnih odluka kada se radi o vašem odnosu sa partnerom. Mars u konjunkciji sa Plutonom u astrološkom polju ličnosti, posle 12. aprila, donosi vam priliv energije, ali i pojačanu potrebu za isterivanjem pravde, što može nepovoljno uticati na stanje vašeg nervnog sistema.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

 

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Posao Konjunkcija Marsa i Plutona, simbola akcije i novca, u vašoj 12. astrološkoj kući, pod uticajem Jupitera iz Škorpije, donosi vam zaradu preko paralelnih poslova. Ukoliko se bavite građevinarstvom ili kupoprodajom nekretnina, možete da profitirate preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Retrogradni Merkur, simbol komunikacije, u neharmoničnom aspektu sa jednim od vaših vladalaca Saturnom, upozorava da povedete više računa o odnosu prema partneru, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme poslednje mesečeve četvrti u Jarcu, 8. aprila, očekuje vas susret sa umetnikom ili lekarom, ukoliko ste muškarac.

Zdravlje Glavobolja.

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao Pozicija vaših vladalaca, Neptuna u vašem astrološkom polju ličnosti i Jupitera u polju inostranstva, najavljuje postepeno stabilizovanje finansijske situacije. U drugoj polovini perioda, konjunkcija Marsa i Plutona u polju više sile upozorava da obratite više pažnje na konkurenciju ukoliko ste nedavno potpisali ugovor o saradnji sa strancima.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, sasvim iznenada možete da upoznate nekoga ko će potpuno da okupira vašu pažnju ukoliko ste muškarac. U drugoj polovini nedelje, partnerova posesivnost i ljubomora mogu da budu uzrok rasprava, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Zdravlje Moguće stomačne tegobe.

 

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments