OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao Zbog oslabljenog uticaja Merkura, simbola komunikacija, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora sa strancima ali i da povedete više računa o svojim izjavama. U vreme mladog Meseca u vašoj astrološkoj kući posla, oko 15. maja, možete da očekujete priliv novca. Krajem nedelje moguć odlazak na kraći put. Potrudite se da dovršite započete poslove.

Ljubav Ulazak Urana, planete promena koja upravlja vašim 11. poljem i poljem karijere, u znak Bika, donosi vam nove kontakte i poznanstva kojim mogu da rezultiraju ulaskom u prilično turbulentnu vezu. U drugoj polovini nedelje, klonite se rasprava sa partnerom, ukoliko ste martovski predstavnik znaka.

Zdravlje Glavobolja.

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao U vreme mladog Meseca, oko 15. maja, finansijska situacija kreće nabolje. Aspekti Marsa u astrološkoj kući karijere, posle 16. maja, najavljuju promenu posla ili radnog mesta. Ulazak Venere, planete ljubavi i novca, u znak Raka, 19. maja, pruža vam šansu da se oprobate u nekim honorarnim poslovima. Poslušajte savet jednog Jarca.

Ljubav U vreme mladog Meseca, oko 15. maja, preko posla možete da upoznate jednog Raka. Ulazak Marsa u Vodoliju, početkom nedelje, kada i Uran ulazi u vaš znak, čini vas energičnijim i spremnim da se pozabavite rešavanjem odnosa između vas i partnera, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi.

Zdravlje Podložnost povredama.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao Početkom perioda, ulaskom vašeg vladaoca Merkura i Urana u znak Bika, trebalo bi da budete oprezniji ukoliko planirate dogovore sa strancima, kao i potpisivanje važnih ugovora. Pozicija Marsa, planete akcije, posle 16. maja, donosi vam mogućnost sklapanja novih poslova, ukoliko se bavite turizmom ili marketingom.

Ljubav U drugoj polovini nedelje, možete da uđete u tajnu vezu sa vrlo privlačnom osobom, ako ste muškarac. Pozicija Saturna u vašem polju seksualnosti, donosi vam susret sa nekim od koga vas deli veća razlika u godinama, ako ste žena. Obratite više pažnje na komunikaciju sa partnerom, naročito ukoliko ste u dužoj vezi ili braku.

Zdravlje Izbegavajte gazirane napitke.

 

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao U vreme mladog Meseca, oko 15. maja, istog dana kada i Uran, posle 84 godine, ulazi u Bika, možete da očekujete iznanadni priliv novca, kao i poboljšanje finansijske situacije. U drugoj polovini nedelje, možete da uspostavite novi vid saradnje sa strancima.

Ljubav Krajem perioda, ulaskom Venere, planete ljubavi i lepote u vašu astrološku kuću liučnosti, mnogi će poželeti da se nađu u vašem društvu, što se najviše odnosi na predstavnike suprotnog pola. Početkom nedelje, napet aspekt između Marsa i Urana, upozorava da nećete moći da izbegnete otvoren razgovor sa partnerom, naročito ukoliko ste već duže vreme u vezi ili braku.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

 

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao Aspekti vašeg vladaoca Sunca u astrološkom polju karijere, upozoravaju da izbegavate rasprave sa šefovima. Retrogradan hod Saturna, može da vam donese promenu posla, sredinom maja, kada i Uran, planeta promena, ulazi u polje karijere. Pozicija Jupitera i Plutona donosi profesionalni uspeh naučnivcima i privatnim preduzetnicima.

Ljubav U vreme mladog Meseca, 15. maja, moguće je razdvajanje od partnera (zbog posla) ili ulazak u novu vezu, ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka. Do 19. maja možete se naći u dilemi za koju od dve šarmantne osobe da se opredelite. Napet aspekt između Marsa i Urana, donosi probleme, zbog partnerove impulsivnosti.

Zdravlje Rekreirajte se.

 

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao Ulaskom Urana u znak Bika, posle 84 godine, sredinom maja, počinje period u kome možete da uspostavite novi vid saradnje sa strancima. Pozicija Venere i Saturna, simbola novca i ambicije, najavljuje mogućnost zarade, ukoliko se bavite zanimanjem koje ima veze sa umetnošću, naukom ili arhitekturom.

Ljubav Početkom perioda, očekuje vas susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, ako ste žena. Aspekti Marsa, donose vam mogućnost ulaska u tajnu vezu sa zauzetom osobom, koju upoznajete preko posla ili na nekom putu. Očekuju vas zanimljivi susreti i nagli raskidi, ako ste avgustovska Devica. Klonite se rasprava sa partnerom.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.

 

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao U vreme mladog Meseca, oko 15. maja, možete da očekujete novčane dobitke, a krajem perioda, da dogovorite isplativ poslovni aranžman sa strancima. Zahvaljujući naglašenoj poziciji Saturna, možete da napredujete u karijeri ili da dobijete šansu za stručno usavršavanje u instranstvu. Posle 16. maja, rastu šanse za obnovu ili uspostavljanje novog vida saradnje sa Jarcem.

Ljubav Sredinom meseca, vašu pažnju može da privuče osoba čije zanimanje ima veze sa umetnošću ili sportom. Opozicija između vašeg vladaoca Venere i Saturna, planeta ljubavi i ograničenja, posle 19. maja, unosi zahlađenje u vezu, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. Ovan misli na vas, a Vodolija vam šalje SMS.

Zdravlje Pijte više vode.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Posao Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete sukoba, u četvrtoj astrološkoj kući, posle 16. maja, upozorava da bi trebalo da pokažete mnogo više razumevanja za saradnike. U drugoj polovini perioda, izbegavajte konflikte i rasprave sa šefovima. Ipak, saradnja sa ženama donosi vam novčane dobitke.

Ljubav Aspekti Merkura, vladaoca astrološke kuće strasti, već početkom nedelje, najavljuju poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta. Sredinom maja, ulazak Urana u vašu astrološku kuću partnerskih odnosa, donosi potrebu za otvorenim razgovorom sa partnerom o raskidu ili razvodu, naročito ako ste već duže vreme u vezi ili braku.

Zdravlje Nervoza.

 

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Posao Aspekti vašeg vladaoca Jupitera, simbola prosperiteta i inostranstva, u 12. polju, do sredine maja donose vam veće mogućnosti za zaradu. Uran, planeta promena i novina, sredinom maja ulazi u Bika, zbog čega rastu šanse da se više angažujete na nekim novim poslovima koji vam mogu doneti solidnu zaradu.

Ljubav Već početkom perioda, slabi uticaj Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, zbog čega partner može da bude posesivniji nego inače. U vreme mladog Meseca, oko 15. maja, udvaraće vam se osoba sa posla. Ulazak Marsa u znak Vodolije, sredinom meseca, može da vam donese vezu sa privlačnom, dinamičnom osobom.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

 

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao U vreme mladog Meseca, 15. maja, bićete u mogućnosti da dosta zaradite preko saradnje sa strancima. Pozicija Venere, planete koja vlada vašim astrološkim poljem kreativnosti i karijere, u drugoj polovini meseca, najavljuje sjajne mogućnosti na poslovnom planu.

Ljubav U vreme mladog Meseca, sredinom perioda, kada i Mars ulazi u Vodoliju, vašu pažnju može da privuče neki umetnik ili sportista. Vaš vladalac Saturn u opoziciji sa Venerom, planetom ljubavi u vašem polju partnerskih odnosa, u drugoj polovini perioda najavljuje romantičan susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama, ako ste žena.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

 

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao Sredinom maja, vaš vladalac Uran, posle 84 godine, ulazi u znak Bika, najavljujući promene na polju karijere. U vreme punog Meseca, oko 15. maja, klonite se rasprava sa šefovima i budite oprezniji prilikom sklapanja novih poslova. Pozicija Jupitera u polju karijere, pruža vam mogućnosti za zaradu preko novih partnera u poslu koji ima veze sa IT tehnlogijama.

Ljubav U drugoj polovini nedelje, verovatno ćete razmatrati mogućnosti za selidbu ili ćete da rešavate neka porodična pitanja. Posle 16. maja, klonite se rasprava sa partnerom, jer Mars, planeta sukoba koja upravlja vašim astrološkim kućama karijere i nervnog sistema, ulazi u vašu kuću ličnosti.

Zdravlje Rekreirajte se.

 

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao Ulazak Urana u znak Bika, 15. maja, upozorava da bi trebalo da promenite odnos prema saradnicima. Pozicija Marsa i Plutona ide vam na ruku, ako ste umetnik, advokat ili ako vaše zanimanje podrazumeva prisustvo u javnosti. Povedite više računa o važnim dokumentima i ugovorima. Krajem nedelje, možete da zaradite preko kupoprodaje nekretnina.

Ljubav U vreme mladog Meseca, oko 15. maja, vašu pažnju može da privuče šarmantna osoba koja se bavi umetnošću ili turizmom. Aspekt između Venere i Saturna, krajem perioda, unosi zahlađenje u odnos sa partnerom. Klonite se kolege koji će pokušati da vas osvoji na nekom poslovnom putu, ako ste žena.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

 

Izvor: Novosti.rs , astrolog: Marina Jungic Milosevic

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments