OVAN

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorediti, a vi ćete sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.

KARIJERA: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresioniraćete sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.

ZDRAVLJE&SAVET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

BIK

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli da budu lepi i prijatni. Šteta je da ih propustite.

KARIJERA: Mala živciranja biće povezana s odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako ćete se osloboditi starih brig. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.

ZDRAVLJE&SAVET: Postajete aktivniji u sportu.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete očekivati raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, ali sa druge, biće izazova od spolja na koje ćete oboje morati da reagujete. Pripremite se na obe varijante.

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvom trenu nećete znati kako da se postavite, ali oni sami će vam dati ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se redovno.

RAK

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami ćete se truditi da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

KARIJERA: Rezulatati vaših napora polako izlaze na videlo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega se treba dogovarati, a tu će veštine kao što su diplomatija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.

LAV

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onim koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Bez obzira na stres, vaša uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

DEVICA

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim zahtevnim danima moglo da smiri vaše emocije. Bacaće vas tamo – amo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odolite iskušenjima naglih reakcija zbog kojih bi kasnije moglo da vam bude žao. Čekajte.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno će biti obojeni stresom. Prihvatite to kao borbu.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

VAGA

LJUBAV: Verovatno vam je već dosta svojih ljubavnih očekivanja, pa ćete ili sve preokrenuti ili svesti na realnu meru. Istina je da će vam nedostajati zabavnnih dešavanja, ali život donosi neka rešenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. Budite otvoreni za to.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete da planirate. Ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguće su glavobolje. Opustite se.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Osećaćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage, biće lepih zabava po vašoj meri, a neće izostati ni susreti s dragim osobama. Pred vama su bogati društveni dani. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

KARIJERA: U situacijama kad osećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmeriti u konstruktivnom pravcu i izbeći ćete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite realistični.

STRELAC

LJUBAV: Manjak interesovanja za ljubav koji ćete verovatno osećati idućih dana će vas zabrinuti. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne treba pridavati previše značaja. S druge strane, svako malo bićete u krugu ljudi sa kojima ćete rado komunicirati.

KARIJERA: Premda će se zahtevati da se posao obavi u rokovima, na radnom mestu će ipak vladati vesela i opuštena atmosfera, pa ćete svi raditi lakše. Nećete moći da zanemarite pravila posla koja treba poštovati, ali znaćete i da se zabavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite intuiciju.

JARAC

LJUBAV: Sposobni ste da razlučite šta vam je važno, a šta nije. Sa takvim stavom možete stići dalje nego do sada. Vaša zrelost i promišljenost smirivaće poneku provokaciju ili situaciju u kojoj druga strana neće znati kako da reaguje. Vodite oboje kuda treba.

KARIJERA: Donedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena da sve to osmislite i razradite. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima komunikacija. Naći ćete način kako da bolje sarađujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih kvaliteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Pred vama su iskustva koja će verovatno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su još sami možda će imati više udvarača, premda će im se neki od njih činiti pomalo ludi. Ipak neka ostanu otvoreni za mogućnost ljubavi. Kasnije će sve postati jasnije.

KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. To je rezultat vašeg truda i vaše najdragocenije osobine, a to je da ste vredan radnik. I ovih dana to će i te kako doći do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih mogućnosti.

RIBE

LJUBAV: Verovatno će vas mučiti neočekivane čežnje, ali prihvatite to kao prolaznu fazu u kojoj će iskristalizovati svoje ljubavne želje i ciljeve. Planete će vam i tokom ove nedelje donositi različite uticaje, a na vama je da se prilagođavate. Budite strpljivi i mudri.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba da se uradi. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao upravljačkog karaktera biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali problemi s mladima. Nasmejte ih.

 

Izvor:ehoroskop.net/ astrosudbina.com

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments