Ovan

Očekuje vas period koji može da vam donese važne finansijske promene, biće i troškova i priliva novca. Na polju ljubavi očekuje vas malo teža faza, neće sve ići onako kako vi želite. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa urogenitalnim traktom, pogotovo sa reproduktivnim organima, pa na to treba da obratite pažnju.

Bik

Očekuje vas period u kojem ćete veliki značaj pridavati poslovima koji su povezani sa novim klijentima i saradnicima. Na polju ljubavi očekuje vas potpuna predanost jednom partneru. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da rešite neke probleme od ranije i da se regenerišete.

Blizanci

Na polju posla očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma zauzeti, na neki način i opterećeni raznim događajima. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste da sa voljenom osobom rešite probleme iz prošlosti. Na polju zdravlja očekuju vas poteškoće koje su vezane za pad imuniteta, stomak, varenje i probavu.

Rak

Možete da očekujete splet srećnih okolnosti koji vas na poslu može odvesti do ostvarenja bolje zarade. Na polju ljubavi očekuje vas susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete period u kojem ćete biti generalno dobro. Ako se desi manjak energije, potrudite se da nađete više vremena za san.

Lav

Pred vama je teži period, bićete odbijeni u vezi nekog posla ili ćete imati neke kočnice i probleme. Na polju emocija očekuje vas osećaj nesigurnosti povodom partnera i njegovih osećanja ka vama. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa kičmom, kostima, ali i tegobe vezane za donji stomak i bešiku.

Devica

Imaćete mogućnost da se malo rasteretite. Poslove obavljate u hodu i pred vama je generalno dobra nedelja. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiva komunikacija sa vodenim znakom. Kada je u pitanju zdravlje, moguć je povratak nekih hroničnih problema. Pazite se ako imate astmu ili alergije.

Vaga

Moguće je da ćete biti veoma zadovoljni novim finansijskim prilivima koji će veoma pozitivno uticati na vaše raspoloženje. U ljubavi za sada nema većih promena, a ni vaše inicijative ka tome. Kada je u pitanju polje zdravlja, mogući su problemi vezani za grlo, štitnu žlezdu kao i vratni predeo, pa se čuvajte.

Škorpija

Imaćete malo pomućenu koncentraciju pa tokom ove nedelje nećete baš sasvim moći da budete predani i posvećeni svom poslu. Na polju emocija očekuju vas važna dešavanja – slušajte svoju intuiciju. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuju vas manji problemi sa promenljivim krvnim pritiskom kao i povremene glavobolje.

Strelac

Pustite da stvari na poslovnom polju idu svojim tokom, nemojte ništa da forsirate i nemojte sada da gajite prevelika očekivanja. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiv susret u tajnosti. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi zbog umora, stresa ili na nervnoj bazi. Oko svega što vas muči treba da se posavetujete sa lekarom.

Jarac

Moguće je da nećete biti sasvim zadovoljni poslovnim okolnostima. Saradnici vam pomažu oko nekih rešenja. Na polju ljubavi očekuje vas povoljna faza, partner vam je posvećen sasvim. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati sasvim solidnu nedelju ispred sebe. Ne očekuju vas veći i drastičniji problemi.

Vodolija

Posvetite se poslu i od toga ćete imati velike koristi. Ovo je faza u kojoj je za vas moguće napredovanje. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koju znate od ranije. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o leđima, kičmi, moguća je ukočenost i u predelu vrata i ramena. Masaža će vam prijati.

Ribe

Posao bi trebalo da vam ide u dobrom smeru. Tokom ove nedelje sreća je na vašoj strani. Na polju ljubavi očekuje vas neobavezni flert ili neka prolazna avantura, ništa mnogo značajno. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj će vam fizička aktivnost i vežbanje pomoći da se bolje osećate i da budete zadovoljni.

 

 

Izvor: Krstarica.com

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments