Ovan

Prilično ste romantični i odnos sa partnerom je dobar. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko nekog prijatelja ili Interneta. Budite vredni ove nedelje. Imaćete višak energije jer je Vaš vladar Mars u Vodoliji, pa ćete imati pregršt ideja. Odlično se osećate. Ono što malo može da Vam smeta je što nemate vremena za odmor, nego  morate da radite.

Bik

Ove nedelje se posvetite više partneru, izbegavajte ljubomorne scene. Moguće su rasprave, ali bolje bi bilo da poradite na komunikaciji, nego da se svađate zbog sitnica. Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Ako ste slobodni, neka nova veza je moguća. Poznanstvo na putovanju je izvesno. Nemojte da se raspravljate sa kolegama na poslu. Potrudite se da nađete dogovor sa drugima, izaći će Vam u susret. Imate dosta obaveza. Ova nedelja će biti prilično naporna. Mars je u polju posla, a Merkur Vam donosi više novca. Možete dobiti čak i neki novac koji čekate odavno.

Blizanci

U vezi sve cveta, uživajte. Idite na neko putovanje sa partnerom. Prijaće Vam uživanje, ne morate samo raditi. Slobodni, moguće je neko novo poznanstvo preko posla. Ne zanemarujte flert sa osobom koja Vam se dopada duže vreme. Ne možete da se fokusirate na bitne stvari,  jer ste opterećeni da li ćete uspeti da ostvarite planove. Druga polovina nedelje će biti uspešnija, pa sve što je važno odradite od srede.

Rak

Venera je u Vašem znaku, ali je Mars u polju strasti. Budite proaktivni i potrudite se oko partnera. Nemojte da dozvolite da veza bude u drugom planu. Moguća je ljubomora. Slobodni, strastveni ste, ali i želite da budete sa nekim u vezi. Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari na poslu. Imate podršku kolega. Dajte sve od sebe da svi i dalje budu zadovoljni Vašim radom. Platite račune na vreme, to je važno.

Lav

Trošite energiju koju imate na fizičke aktivnosti. Mars u polju saradnje i ljubavi Vam donosi uznemirenost, moguće su rasprave sa partnerom. Slobodni, ako postoji neko ko Vam se dopada odavno, sada bi to moglo da preraste u nešto više. Moguća je tajna veza ili neka avantura. Stalno se menja situacija na poslu i to Vas previše isrcpljuje. Potrudite se da se ne raspravljate sa kolegama, jer Vam to neće doneti ništa dobro.

Devica

Partner Vam donosi dosta radosti. Budite romantični. Priđite osobi koja Vam se dopada odavno.  Napravite korak ka nečemu novom, nemojte da budete pasivni. Preko prijatelja je moguće prijateljstvo sa nekom zanimljivom osobom, a možda i nešto više od toga. Nemojte da odlažete obaveze koje imate, budite agilni. Sarađujte sa ženskim osobma, pre nego sa muškarcima, ako možete da birate.

Vaga

Gledajte da se okrenete zabavi i da se ne opterećujete poslom. Potrudite se da se zabavite i budite romantični, partneru bi to baš prijalo. Ove nedelje ćete imati dosta kontakata, a preko posla je moguć flert ili nešto više. Dobre prilike za posao Vam se pružaju, samo nemojte da imate poverenja u ljude koje ne znate dobro. Ne radujte se pre nego što završite sve dogovore.

Škorpija

Strastveni ste i skloni flertu. Venera je u znaku Raka i dalje, i podstiče Vas na stabilizaciju odnosa.  Niste na to navikli, ali se lepo osećate. Moguća je neka nova ljubav. Odlično se osećate, upoznajete nove ljude i skloni ste flertu.  Potrudite se da se zabavite, da se rasteretite od svih problema. Širite kontakte, ali ne očekujte odmah uspeh. Ne opterećujte se novcem, ali nemojte ga ni trošiti previše tokom nedelje.

Strelac

Pokušajte da sa partnerom porazgovarate o promenama na poslu koje Vas očekuju, biće Vam dobra podrška u vezi sa svim obavezama. Romantični ste i strastveni i ove nedelje. Potrudite se da idete na kraće putovanje, makar za vikend. Ukoliko imate probleme sa novcem, popričajte sa partnerom o planovima, a i prijatelj Vam može dati neki dobar savet. Ne trošite previše novca na uživanje, posle ćete se brinuti. Morate biti umereni ove nedelje.

Jarac

Posvetite partneru više pažnje. Budite otvoreni po pitanju toga šta Vam smeta, a šta Vam se dopada, tako ćete poboljšati vezu. Ako ste slobodni, možete imati neku avanturu. Sada jeste vreme za ljubav, Venera je u Vašem polju partnerstva. Potrudite se da se okrenete novim informacijama i novom načinu rada na poslu. Možete dobiti neke netačne informacije od saradnika, pa razmislite ko jeste osoba od poverenja. Imate previše obaveza, a premalo vremena. Organizujte se bolje.

Vodolija

U vezi se trudite da mislite na svoje zadovoljstvo, ali budite posvećeni partneru. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Ako ste slobodni, preko posla možete da upoznate neku osobu koja Vam se dopada, a možda je već i znate. Venera u Raku svakako traži da budete romantični. Potrudite se da se ne nervirate previše oko nevažnih stvari. Nađite način kako da se organizujete da imate više vremena za zabavu. Ne morate samo da radite. Kraće putovanje je izvesno.

Ribe

Odličan je odnos sa partnerom, jedino nije preporučljivo da pričate previše o poslu. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na osobu koja Vam se dopada duže vreme. Imaćete pomoć na poslu, od mlađih osoba uglavnom, ali i od strane žena. Ne odbijajte pomoć kolega, ali ni savete. Odlično ćete se osećati tokom cele nedelje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Izvor: Mondo.rs

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments