Nikola Lakić, učesnik poslednje sezone rijalitija „Parovi“, za „Alo!“ priznaje da na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dobija lascivne fotografije koje mu šalju muškarci.

On pak tvrdi da je vremenom oguglao na te seksi poruke pripadnika istog pola i da zaista mnogo voli žene.

je sastavni deo života. Svašta je bilo, i u pisanoj formi i u slikovnoj, ali ja sam navikao na takve stvari. Obrišem sve to ili blokiram osobe koje se malo nekulturnije ponašaju i

to je to. Jednostavno, ne želim da se srozavam na njihov nivo ili da odgovaram onako

kako oni žele – priznaje Nikola.

Budući da je poljubac između Nikole i stripera koji je jedno veče posetio čuvenu vilu u Zemunu izazvao opštu pometnju, pitali smo ga kako to komentariše i da li je možda alkohol glavni krivac za takvo opuštanje.

ljudima koje poznajem i volim, poljubim se u obraz i ne vidim ništa loše u tome – tvrdi Nikola, iako postoje dokazi, odnosno fotografije, koji pokazuju da se radilo o francuskom poljupcu.

– Ne znam na šta aludirate, nije to bilo ništa prisno. Sasvim je normalno pozdraviti nekog drugara i poljubiti ga u obraz, ne vidim ništa loše u tome. Jednostavno, mora malo da se spekuliše o tome i da se priča, to je prosto novinarima u krvi i ja to podržavam. Kad se drugarice poljube u usta, to može da bude prijateljski i nekako drugačije shvaćeno, a kad se muškarci poljube u obraz, kao što sam ga ja poljubio, to se i te kako shvata drugarski. Ono drugo se nije desilo, niti će se ikad desiti, jer ja obožavam žene – ističe Nikola, koji ipak ne krije da voli uzbudljiv život.

– U rijalitiju sam se zaljubio dva puta, verovali ili ne. U Kseniju sam se zaljubio, to se neslavno završilo i hvala bogu, zaboravio sam je. Zerina je druga ljubav. Ja volim takav život, što da ne. Ako nema nesuglasica, nema ni te ljubavi. Bio je seks, ne kajem se, jer sam možda sad sve nadoknadio što nije bilo prošlog puta – završava Lakić.

PULS

Komentari

comments