Estradni par Nikolija Jovanović i Relja Popović napravili su incident u avionu kojim su se pre dva dana vraćali iz Ciriha u Beograd.

Oni su, naime, kupili karte za jeftiniju, ekonomsku klasu, ali su po ulasku u avion otišli i opušteno seli u skuplju, biznis-klasu. Kada su ih članovi posade zamolili da se premeste, oni su dramili, pa je neprijatna situacija potrajala.

– Svi mi koji smo se tog dana vraćali iz Ciriha u Beograd letom švajcarske kompanije morali smo da slušamo kako se Nikolija i Relja raspravljaju tokom samog ukrcavanja. Prvo, kada su ušli u avion, seli su u biznis-klasu. Verovatno su videli prazna mesta, pa su poželeli da sede na tim mestima, iako za to nisu platili. Nakon što su seli i smestili se, došla je stjuardesa, koja ih je zamolila da pređu na svoja mesta u ekonomskoj klasi – otkriva izvor “Alo!” koji se našao na istom letu.

– Čak ni nakon što im je članica posade ljubazno objasnila da ne mogu da sede na mestima koja nisu platili, oni su nastavili da se raspravljaju i ubeđuju želeći da ostanu na skupljim sedištima. Pričali su da tu niko ne sedi, pa zašto ne bi oni. Nakon što im je stjuardesa ljubazno objasnila da avion neće poleteti dok svi putnici ne budu na svojim mestima, oni su pristali da se vrate u ekonomsku klasu. Potrajalo je, međutim, to ubeđivanje i raspravljanje, pa su svi putnici počeli da komentarišu njihovo ponašanje – priča naš izvor i dodaje da, čak ni kada su seli na svoja jeftinija mesta, nisu prestali da se svađaju sa stjuardesama.

Nikolija i Relja imali su prethodnog vikenda nastup u jednom klubu u Cirihu. Pozvali smo ih da proverimo naša saznanja, ali oni se nisu javljali na naše pozive, niti su odgovorili na naše poruke do zaključenja ovog broja.

Plati, pa se klati
Povratna avionska karta na letu Beograd-Cirih u ekonomskoj klasi košta od 170 evra pa naviše, dok su cene za biznis-klasu i do tri puta veće. Kako navode u “Svis eru”, za razliku od jeftinije, ekonomske klase, u kojoj putnici dobiju osveženje u vidu soka i kafe, u biznis-klasi dobijaju kvalitetnije obroke, imaju veći izbor zabave tokom leta, prioritet prilikom čekiranja i ukrcavanja… Sedišta su veća, šira i udobnija. Biznis-klasa obuhvata nekoliko prvih redova, koji su od ostatka odvojeni zavesom ili pregradom.

Izvor: ALO.RS
Foto: STORY / HAPPY TV

Komentari

comments