Zaljubljeni golupčići Ana Korać i David Dragojević svaki slobodan momenat provode zajedno, razgovarajući o mnogim temama, ali retko ko je očekivao da će njih dvoje komentarisati pobednicu prve sezone „Zadruge“ Kristinu Kiju Kockar.
Naime, starleta i bivša stjuardesa su bile najbolje drugarice kada su boravile u „Zadruzi 1“ , ali su se po napuštanju ovog šou programa udaljile.

David je sinoć pevušio pesmu Kijinog bivšeg supruga Slobodana Radanovića „Kocka“, a onda je nakon toga rekao da mu se pored pevačevih pesma, dopadaju i Kristinine numere.

  • Ona gura sada sama? Pa i treba da gazi! Ona je jedina od svih rijaliti učesnica koja je napravila tako nešto, tu slavu što je ovde stekla i na pravi način unovčila. Stan, kola… I treba tako. Nije to lako. Treba se boriti sa tim. Svaka čast, ja volim kada neko uspe tako. Zamisli sve to ostaviš, baš treba imati onu stvar – kazao je Dragojević.
  • Šta je sve preživela. Zato što je inteligentna. Zatvore ti se jedna vrata, otvori se sto drugih. Mi smo svi bili šokirani kada je ona ušla. Ulazi i počinje pesma ‘Stjuardesa’, pojavljuje se ona i niko ne zna ko je ona. Sloba kaže: „To je moja žena“ i mi svi počeli da vrištimo. Ona je njega gurala. Mi smo mislili da taj brak nije ništa, on (Sloba) je to tako predstavio – smatra Ana.

Foto: Youtube, Instagram

Izvor: Svetski radio. com

Komentari

comments