Novak i Jelena će dobiti i drugo dete, pošto je supruga našeg tenisera u drugom stanju. Kako je „Novostima“ potvrđeno, Stefan će krajem leta dobiti brata ili sestru, a srećni par je tu vest već podelio sa najbližim članovima familije.

Jelena je u drugom mesecu trudnoće i zbog toga nije doputovala sa mužem u Niš na mečeve Dajvis kupa. Naš prvi reket je posle reprezentativnih obaveza otišao na kratko na Kopaonik da provede vreme sa roditeljima i braćom i tom prilikom im je saopštio radosne vesti. Ubrzo potom se vratio u Monte Karlo gde će biti uz suprugu sve do odlaska na američku turneju početkom marta.

Đokovići su odavno planirali drugo dete i bili su presrećni kada im se želja ostvarila. Poznato je da oboje žele veliku porodicu, što su u više navrata isticali.
-Amore, mogu li da dovedem Stefanu kući sve ove drugare – pitao je Novak Jelenu preko društvenih mreža tokom druženja sa mališanima na Australijan openu.

Baš tokom Dejvis kupa u Nišu, naš teniser je jednoj ruskoj televiziji ponovio koliko mu znači što se ostvario u ulozi oca i koliko ga je to promenilo:

– Rođenje deteta je najlepša stvar koja se desila meni i supruzi. Bio je to pravi dar sa neba, a za mene je predstavljalo i dodatnu motivaciju na terenu – rekao je tada Đoković.

Jelena je rodila Stefana 21. oktobra 2014, a veseli tata je potom bio gotovo nepobediv na terenu. U naredne dve godine osvojio je čak 20 titula i sve vreme bio svetski broj jedan, nedodirljiv na tronu.

-Ovaj mali drugar je moj najdragoceniji trofej – napisao je na društvenim mrežama jednom prilikom Nole, uz fotografiju na kojoj sinčića podiže visoko u vazduh, poput pehara.

Novak je krajem prošle godine najavio da mu prvo mesto na ATP listi i titule više nisu prioritet i da želi što više vremena da provede sa porodicom. Izvesno je da će ove godine igrati samo na najvećim turnirima, kako bi što više vremena mogao da provede sa Jelenom i Stefanom.

Zato je rešio da posle Dejvis kupa napravi dužu pauzu i preskoči turnir u Dubaiju, a verovatno neće učestvovati ni na nekom od mastersa tokom sezone na šljaci.

MAREJ JEDNO, FEDERER ČETVORO
U krugu velike četvorke, samo se Rafael Nadal još nije skrasio. Đoković ima Stefana i krajem leta će drugi put postati otac. Endi Marej je proslavio prvi rođendan ćerkice Sofije Olivije, a Federer ima dva para blizanaca, devojčice Šarlin Rivu i Milu Rouz, odnosno sinove Lenija i Lea.

Izvor: NOVOSTI
Foto: NOVOSTI

Komentari

comments