Mladen Vujovic photography

Osvojite njegovo/njeno srce neodoljivim mirisnim notama

Bilo da ga (parfem) nosite kako biste popravili raspoloženje ili za nekog posebnog, postoji jaka emocionalna veza koja može biti stvorena sa parfemom. Ukoliko želite da isprobate neke nove mirise a veliki ste fan senzualnih nota, onda je pravo vreme da se usudite da probate originalne parfeme “Cosmetics Lab”-a, čije je sedište u srpskoj prestonici.
Čak i više od klasičnog crvenog ruža ili para dobrih salonki, njihovi mirisi mogu učiniti da se osećate totalno seksi, samouvereno i snažno.
Social media manager ove kompanije Biljana Aleksić nam je ukratko predstavila “Cosmetics Lab”, i otkrila po čemu se njihovi unikatni parfemi razlikuju od drugih.

  • Cosmetics Lab se bavi proizvodnjom originalnih EDP Koji se stapaju sa vašom kožom , ali i bude jedinstveni osećaj, otkrivaju nove fantazije i skrivene potencijale u Vama – rekla je Biljana, te dodala da njihovi proizvodi poseduju odgovajajuće ateste o zdravstvenoj ispravnosti.
  • Naši proizvodi ispunjavaju sve uslove direktiva EU vezano za kvalitet, zdravstvenu ispravnost i bezbednost proizvoda, otkrila je Aleksićeva.

Interesantno je i to što je njihova nova kolekcija kreirana u saradnji sa uspešnim poznatim ličnostima u regionu i svetu.
Glumac Branislav Lečić kreirao je mirisne note pod imenom “Why not by Branislav Lečić”, a pored njega čarobne mirise kreirali su i Alpinista Slobodan Gejo pod nazivom “Highlander by Slobodan Grejo”, Književnica i voditeljka Vesna Dedić – “Seti se by Vesna Dedić”, Sportski penjač Staša Gejo – “Defy gravity by Staša Gejo” , i pisac Jelena Milenković “Soul by Jelena Milenković”.
Očaravajuće mirisne note možete naručiti putem interneta na njihovom sajtu “Cosmetics Lab”, ili u odabranim prestoničkim parfimerijama.

Tekst:Milica Stanojević
Foto:Mladen Vujić photography
Make up:Ivana Dakić
Modeli (Momak i devojka sa slike): Emilija Stojanović i Nemanja Petrović

Komentari

comments