Jelena Karleuša nedavno je saopštila da neće pevati u klubovima u kojima pevaju rijaliti likovi, a nakon što je puštena najava njenog koncerta u Austriji, za nastup u klubu u kojem je pevala Kija Kockar, usledio je haos na društvenim mrežama.
Naime, Kijini fanovi masovno su počeli da prozivaju Jelenu, a onda je usledio njen odgovor.
– Pristala sam da u subotu pevam u Austriji, u klubu gde je mene pevao neki rijaliti polusvet. Razumite me, dali su mi 25.000 razloga da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti – napisala je Jelena.


Ovim povodom sada se oglasila i Kija, koja nimalo nije štedela na rečima.
– Ma meni je to sve smešno. Kačiti se na mene da bi bila u novinama, a čak me ni ne poznaje niti je bilo kako povezana sa mnom. Ali, sve poštujem, svako ima svoje načine da im se ime što više pominje i ne uzimam za zlo. Štaviše, to mi je i simpatično. Ja volim Jecine pesme, čak ih i pevam na nastupu – počela je Kija.
Kija na nastupima peva Jelenine pesme.
– Čini mi se da je rekla da ne bi nastupala ma koliko novca ponudili. Izgleda da ipak postoji cifra. A zar ona nije bila u rijalitiju, kao i njena majka, ili sam pogrešila? U svakom slučaju, želim joj uspešan nastup – poručila je Kockarova.
Naravno, Karleuša se ponovo oglasila:

Pa je nakon toga napisala:

– I neka ovo bude poslednji put da se moje ime i moj lik stave u isti kontekst sa polusvetom kome ni ime ne znam – napisala je Karleuša.

 

 

Izvor:Espreso.rs

Foto:Instagram, Twitter (Printscreen)

Komentari

comments