Sada već proslavljena glumica Isidora Simijonović slavu je stekla veoma mlada, dobivši glavnu ulogu u filmu “Klip” koji je na našim prostorima napravio potpuni haos.
Razlog je taj što je film obilovao necenzurisanim scenama seksa koje je odglumila tada četrnaestogodišnja Isidora, kojoj je to bila debitantska uloga, te se i danas film nalazi na mnogobrojnim porno sajtovima.

Glumila je tinejdžerku Jasnu, iz predgrađa, koja turobnu svakodnevicu pokušava da potisne eksperimentisanjem u seksu, drogama, izlascima, perverzijama, a sve snimajući mobilnim telefonom – i sebe i ljude koji je okružuju.


Kako je tada rekla sama istakla, mnogo je devojaka poput Jasne, u stvarnom životu, a Isidora je verovala da je film “Klip” mogao nešto da promeni.
– Reč je o veoma zahtevnoj ulozi, ali kada sam pročitala scenario shvatila sam da je teško naći veći glumački izazov od ovoga. To je i razlog što sam uopšte prihvatila ulogu. Do pred sam početka snimanja nisam bila sigurna da li mogu da iznesem toliko emotivnih i zahtevnih scena. Mnogo mi je značilo što sam imala podršku porodice i rediteljke. Na kraju sam i sama bila zadovoljna – rekla je Simijonovićeva za jedan list u vreme beogradske premijere filma.


Mnogi joj se sada klanjaju i čestitaju na uspesima koje redovno niže, pa je Isidora danas jedna od najtraženijih mladih glumica. Televizisjka publika ima prilike da je gleda u seriji “Jutro će promeniti sve”, a uskoro i u nastavku “Ubice mog oca”.

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments