Nekadašnja članica grupe “Đogani” Slađana Delibašić, otvorila je dušu o odnosu sa Anabelom Atijas, a istakla je kako njih dve nemaju previše dodirnih tačaka.
-Mi smo se družile jako malo. Naša deca, ako su se videla pet puta sa njenom decom. Verujte mi. Nije za pohvalu, ali tako je. Još dok smo bili u grupi, dok smo Đole i ja bili muž i žena, i kad su oni bili u braku, uvek smo bili neki rivali. Da li su oni bolji od nas ili nisu bolji od nas. Stalno je tu nešto postojalo. Mi smo okej, ja nju volim da vidim i volim da popričam sa njom, ali mi se ne družimo, niti ikada ispijemo kafe. Bila je to nekada familija sada ne – bila je Delibašićeva iskrena.


Mnogi su Anabelu komentarisali da je pala kao majka pošto je branila Luninu vezu sa oženjenim čovekom, pa je pevačica imala šta da kaže i na ovu temu:
-Svaka majka je majka svom detetu i u svojoj kući. I ta majka vaspitava svoje dete. Vi znate kakvi smo Đole i ja roditelji, i kakva su naša deca. Ja sam svoju ćerku do 17. godine vozila u školu i svaki dan je bilo nemojte ovo, pazite se društva, pazite se ovoga, pazite se onoga – istakla je ona.

Izvor:Kurir.rs

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments