S obzirom na to da je atraktivna pevačica Maja Berović sinoć napravila koncert, odnosno spektakl za pamćenje, koji je zadovoljio želje publike, modne stručnjake, i produkcijske uslove, to nije sve. Ipak, ostala je još jedna stvar koja je prethodne noći širokoj masi zapala za oko. Tačnije, trenutak, koji je doslovno lepši pol ostavio bez glasa.


Berovićeva je na koncertu imala goste i svaki je pojedinačno oduševio prisutne. Publika je pohabala glasne žice od vriske za svojim miljenicima, i od pevanja popularnih numera.

Međutim, jedan nastup će još dugo, dugo ostati u sećanju publike, naročito nežniji pol. Kada se Maji na sceni pridružio mladi pevač Leon koji je zapao za oko publici nakon učešća u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, atmosfera je još više došla do usijanja.

Sinoć je na veliko zadovoljstvo njegovih obožavateljki, lep pevač publiku počastio skidanjem majice. Srećom, masa je bila vredna i zabeležila kultni trenutak.

 

Pored toga, atraktivni muzičar je juče izbacio pesmu “Paklene ulice”, ali ovoga puta u solo režiji. Numera već broji skoro 200.000 pregleda, i mnoštvo pozitivnih komentara.

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments