Aktuelni učesnici druge sezone rijalitija “Zadruga” Miroslav Đuričić i Mina Vrbaški nisu do sada isticali da iza sebe imaju zanimljivu prošlost.
Naime, nedavno su se ovo dvoje zadrugara posvađali oko novca koji je Miki navodno dao za operaciju njene babe, posle čega se najmlađa učesnica popularnog šou programa rasplakala i objasnila o čemu se tu zapravo radi.

Marko Petrušević je slušao Minu koja mu je objašnjavala da se sa Đuričićem drogirala i da su 3 dana bili sami. Iako je kako ona navodi na početku nije pipao, kasnije je tražio od nje seksualnu uslugu za novac.
-Rekao je majci i meni da nam ne trebaju pare i da lažemo, a posle je ušao u sobu i pitao me da li bih da mi liže ribicu za 500 evra. Ja se tu spakujem i odem. Odvratno. Niko nije imao da nam pozajmi novac i ujak je morao da digne kredit. Zgadio mi se – šokirala je Vrbaški, te dodala.
-Tri dana sam spavala sa njim u krevetu, ni da me pipne. Kada mi je to rekao, samo sam ga pitala da li je normalan. Spakovala sam stvari i otišla u Inđiju. To što sam imala burnu prošlost, nisam više to – otkrila je atraktivna Mina.

Izvor:Svetski radio.com

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments