Aleksandra Prijović stekla je popularnost nakon učešća “Zvezda Granda” pesmom “Za nas kasno je”, a posebnu pažnju skrenula je na sebe kada je uplovila u romansu sa posinkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem.

Filip i Aleksandra su više od godinu dana u vezi, a ona se za to vreme potpuno transformisala.

Kada bolje pogledajte njene fotografije na Instagramu možete uvideti da je Prijovićeva bila sasvim obična devojka koja je uživala u društvu dragih prijatelja, imala je i kućnog ljubimca s kojim je često objavljivala fotografije.

Godine 2013. Aleksandra se prijavljuje za takmičenje “Zvezde Granda” i život joj se menja iz korena. Uspela je da se plasira u finale. Snimila je veliki hit i uživala u vezi sa kolegom Ljubomirom Perućicom.

Ipak, pravi preokret u njenom životu tek se desio nakon što je započela vezu sa Filipom Živojinovićem. Odjednom postala je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, o njoj bruje svi mediji, a svom izgled je potpuno promenila.

Između ostalog, ona sada ima priliku da sa Filipom obilazi najlepše tropske destinacije, a povremeno provode vreme i u porodičnoj vili Živojinovića u Majamiju.

Sve više se priča o njihovom venčanju, koji bi trebalo da se desi ove godine, ali oni izbegavaju da govore na tu temu.

Izvor: PULS ONLINE
Foto: PULS ONLINE

Komentari

comments