Atraktivna voditeljka „Parova” Bojana Ristivojević nedavno se uselila u novi stan, a ekipa „Blic pulsa” rešila je da poseti jednu od trenutno najaktuelnijih televizijskih cica. Kako izgleda njen život kad nije u vili „Parova” i da li je kod kuće čeka dečko koji bi joj popravio raspoloženje, rešili smo da proverimo.

– Slobodna sam jedino u četvrtak, ako vam tad odgovara, možete doći. Rado ću skuvati kafu, a možda spremim i neku hranu – nasmejala nas je Bojana u telefonskom razgovoru.
Tako je i bilo. U popodnevnim časovima ekipa „Blic pulsa” uputila se ka Novom Beogradu gde živi Bojana. Na petom spratu „smrdljive zgrade”, kako se popularno naziva ovaj kompleks u ulici Mileve Marić Ajnštajn, živi voditeljka TV „Happy”.

– Uđite, ja sam malopre ustala. Došla sam sa posla u četiri ujutru, zaspala u pet i probudila se nakon četiri sata. Zbog vas nisam mogla da se naspavam lepo – rekla je Bojana s osmehom na licu, dok je u ruci držala kameni puder i četkicu, šminkajući se ispred ogledala.

Nakon naše konstatacije da je lepa i tako nenaspavana, odložila je šminku i otišla do kuhinje da nam skuva kafu, nakon čega je sipala i sok.

– Nedavno sam se preselila ovde. Iskreno da vam kažem, meni stan možda i ne treba, jer nikad nisam u njemu. Bukvalno dođem da prespavam – kaže Bojana, koja još uvek nije stigla da dekoriše dnevnu i spavaću sobu onako kako je zamislila. Na prozoru dnevnog boravka nalazi se i cveće, njeno omiljeno, kako kaže.

– Dobila sam na poklon ovaj cvet i jako ga volim. Kažu da se to cveće donosi devojkama da bi što pre našle dečka. Meni još uvek nije pomoglo, ali ima nade. Kada nisam kod kuće, ono bude jako tužno i spuste mu se listovi. Kada dođem s posla, malo razgovaram s njim i sve bude OK – našalila se Bojana, pa rešila da nam pokaže i svoje kuvarske sposobnosti.

– Nemojte mi zameriti što nisam spremila ručak, ali zaista nisam stigla. Ispekla sam vam kiflice, i verujem da će vam se svideti. Obećavam da ću sledećeg puta nešto i skuvati – rekla nam je Bojana, i dodala:

– Odlično se snalazim u kuhinji i jako volim da kuvam. Svim mojim momcima sam spremala. Oni nisu bili vešti u kuhinji, ali se jedan odlično snašao. Otišao je do restorana, kupio hranu i sve smestio u pleh. Kada sam došla kući, prijatno sam se iznenadila. Međutim, kasnije sam u kanti za smeće našla kutije iz restorana – otkrila nam je Bojana.

Iako gledaocima „Parova” deluje da Bojanu ponekad zaboli glava od učesnika rijalitija, ona kaže da voli svoj posao.

– Nije toliko strašno. Ja sam uspela da se izborim s njima i moraju da me slušaju – kaže voditeljka.

Kako u spavaćoj sobi ima veliki bračni krevet, pitali smo Bojanu da li povremeno ima nekoga ko joj pravo društvo u njemu ili spava sama.

– Zasad nemam, ali nikad se ne zna. Vidim da aludirate na to da li imam dečka ili nemam, pa evo iz prve ruke da vam kažem da sam slobodna – rekla nam je Bojana, a u tom trenutku joj je zvonio telefon. Njena baka je bila presrećna kada je čula da se ekipa „Blic pulsa” nalazi kod nje u stanu.

– Pa kako da vas se ne sećam, vi ste prošle godine sa Bojanom dolazili na naše selo. Ljubi vas baka vaša, jeste li mi dobro. Kako mi je unuka? – započeli smo razgovor sa baba Selkom. Naravno, morali smo da joj otkrijemo da Bojana nema dečka, i da smo iznenađeni kako ga još uvek nije našla.

– E, pa šta da joj radim. Ja joj stalno pričam da nađe nekog momka i da ga dovede kod babe da ga vidim, ali ona neće – nasmejala nas je Bojanina baka.

Kada smo prekinuli razgovor, voditeljka nam je ispričala nekoliko anegdota sa snimanja emisije „Provodažije” koju takođe vodi na TV „Happy”.

– Sećam se da smo odveli jednu ženu koja ima dvoje dece kod jednog čoveka sa sela. U početku joj se nije dopao, međutim kada smo kasnije krenuli kod drugog kandidata, ona se rasplakala i rekla mi da voli ovog, iako joj je smetalo što nema zube. Njih dvoje su krišom razmenili brojeve telefona i dopisivali se, što nikako nije smelo da se desi, ali eto, očigledno da je ljubav pobedila. Kasnije su se i venčali – nasmejala nas je Bojana, koja, kako kaže, i privatno voli da provodadžiše.

– Moram se pohvaliti da sam gotovo svim prijateljima talična. Doduše, imam jednu drugaricu Aleksandru koja je poseban slučaj. Za nju još nikako da nađem onog pravog, ali neću odustati tako lako – priznaje Bojana.

Iako bi mnogi pomislili da ova slatka plavuša osim TV posla ne zna ništa drugo u životu, ona nas je iznenadila svojim umećem.
– Ja inače obožavam da slikam – rekla je Bojana, i sela na parket. Ispred sebe je stavila boje i četkice, i za našu ekipu naslikala „ženu ratnicu” i to na platnu.

– Iskrena da budem, ovo je prvi put da radim akrilnim bojama na platnu. Oduvek sam želela da postanem slikarka, međutim, mom ocu se to nije dopalo, više me je video kao advokaticu. Danas nisam ni slikarka ni advokatica, već voditeljka – kaže Ristivojevićeva.

Nakon što nam je napisala posvetu na slici, poslužili smo se kiflicama koje nam je spremila i ostavili je da se odmara. Moramo priznati da smo se odlično proveli, iako nam je više puta u šali prebacila da je vreme da se vratimo na posao.

IZVOR I FOTOGRAFIJE: BLIC PULS / RAS SRBIJA

Komentari

comments