Pevačica Jelena Karleuša često u javnosti priča o svojoj pokojnoj majci Divni i koliko joj je njena podrška pomogla u životu, dok oca Dragana retko kad pominje.

Međutim, članica žirija emisije “Zvezde Granda” iznenadila je sve kada je otkrila čime se njen otac Dragan Karleuša bavio pre  neego što je započeo policijsku karijeru.

Kada je jedan takmičar otpevao pesmu “Lola”, koju u originalu izvodi Čobi, Jelenu je te numera podsetila na detalj iz očevog života, koji malo ko zna.

“”Ne znam da li znate, ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom ‘Pro arte’ baš na pesmi ‘Lola’ i to je bilo mnogo pre njegove policijske karijere”, ispričala je Jelena koja je očigledno muzikalnost nasledila od svog oca.

Inače, grupu “Pro arte” osnovao je 1967. godine klavijaturista i kompozitor Đorđe Novković, a sa dolaskom Vladimira Savčića Čobija u grupu oni postaju prave zvezde.

Podsetimo, Divna koja je u svoje vreme važila za najlepšu Beograđanku sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vreme bio bubnjar. Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno. Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Divna je o bivšem suprugu uvek imala reči hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osetila. Jelenina polubraća Ivan i Nikola pojavili su se u javnosti prvi put kad je pevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem, piše grand.rs.

 

Foto: Instagram karleusastar (printscreen)

Komentari

comments