Sandra Čaprić iz Ivanjice koja nam se predstavila u “Pinkovim Zvezdama” , 0vu godinu započela je radno , promovišući svoj singl : ” Falsifikat “. Kako u toku takmičenja, tako i po izlasku singla, ne prestaje da izaziva pažnju, pa su se mnogi okomili na nju komentarišući da je trebala više da otkrije grudi, kao i to da je tekst pesme trebao da  bude manje provokativan. Sandra nije želela da komentariše izjave fanova na društvenim mrežama i you tube, ali jeste prokomentarisala svoje kolege i usput za radio SVETSKI, odgovorila na par pitanja

 

Šta misliš, koja od ove dve crnke bi da može , pre uspela u tome da uteši Bred Pita koji je izjavio da je veoma tužan posle razvoda : Ceca ili Maja Marijana ?

– Ceca, ali mislim da bi mu mladja krv,  kao na primer Anastasija,  bolju utehu dala. Sveža krv je ipak prava regeneracija!

Da ne misliš da je Anastasija suviše mlada za njega, može ćerka da mu bude?

– Pričala sam o svežoj krvi, ipak je to najbolja stvar regeneracije.

Milica Todorović je pokazala da je dosta slobodnija u vrckanju kukovima i guzom na Kubi, nego ovde kod nas. Smatraš li da je nešto sprečava u tome da i ovde bude opuštenija?

 – Da gledala sam to, sjajno vrcka guzom. Možda je nešto tamo bilo tako egzotično pa je navodilo na takav seksi egzotik ples i time je činilo opuštenijom.

Kakvo je tvoje mišljenje o tome što se Saši Kovačeviću, svaka veza od po nekoliko godina, završi raskidom?

– Saša Kovačević je možda previše mekan i fin pa brzo dosadi devojkama. Doduše, može biti i da  mu partnerke zabušavaju.

Kada bi se modni stilista i kreator Saša Vidić pozabavio tobom i javno opleo po tvom stajlingu, da li bi mu prvom prilikom odbrusila ili bi samo iskulirala i pustila da se slegnu strasti?

 – Prvom prilikom bih odgovorila nekom super cool modnom kombinacijom. Konstruktivno nešto i usvojila!

Miljana Kulić iz rijalitija, obožava da peva. Ukoliko bi odlučila da zakorači na estradu, šta misliš da li bi „sahranila“ neke poznate?

– Pevački mislim da bi više napala na doktore logopede nego na estradu ali definitivno se uklapa u deo estrade jer je sve više sličnih bisera muzike.

Na kaficu bi najpre skoknula do… Bukulje kod Vesne Zmijanac ili do Sarajeva kod Dina Merlina?

– Često sam u krajevima centralne Srbije pa bih radije popila jednu jutarnju sa Dinom iz fildžana.

Komentari

comments