Znala je da će joj samo takmičenje u Pinkovim zvezdama doneti popularnost i dosta toga što joj može koristiti u karijeri ali ni na kraj pameti nije imala da će to ovako izgledati

– Sada mnogo više radim nego ranije, a posebno me raduje što su klubovi puni naroda na mojim nastupima. Ne mogu da kažem da pre takmičenja nisam bila zadovoljna ali moram priznati da mi je pojavljivanje u “Pinkovim zvezdama”, diglo cenu i donelo još više posla.

Sandra je često dobijala komplimente od naše najveće zvezde Cece Ražnatović u toku takmičenja, da dobro peva njene pesme, ali su portali prenosili da je i naslednica Mire Škorić. Ipak ono po čemu su je još izdvajali jesu bujne grudi. Moguće da zbog toga na njenim nastupima ima dosta frajera

– Ja se ubi pevajući im i toga da ih razveselim, a oni samo gledaju u grudi (smeh) , šalim se naravno, pa muškarci su me kroz takmičenje zagotivili, a i valjda sam žensko pa je to nekako logično. Mada većina njih koristi priliku da mi se nabaci i udeli kompliment, ali za sada se dobro čuvam (smeh).

Na pitanje o tome, šta misli o novim takmičarima, Sandra kaže:

– Trudim se koliko mi obaveze dozvole da ispratim sve to i zadovoljna sam za sada. Ima stvarno dobrih pevača. Što se tiče žirija, najinteresantnije bi mi bilo da čujem mišljenje Maje Nikolić jer su njeni komentari specifični, ali bi mi još draže bilo da me komentariše Dragana Mirković koju puno volim.

 

Foto : Fejsbuk

Komentari

comments