Od danas je počeo mesec onih koje najčešće gledamo i slušamo u medijima. Da, Blizanci su ti koji su u najvećem broju medju poznatim ličnostima pa tako možemo da zaključimo da ih ima i medju pevačima i medju voditeljima, manekenima ali i sportistima. Kažu za Blizance da su majstori komunikacije, mladalačkog duha i izgleda, omiljeno su društvo na zabavama i najviše je onih koji su daleko dogurali u poslu koji im je prvobitno bio samo hobi. Mia Borisavljević je blizanac u horoskopu i upravo je ona prokomentarisala poznate koji su takodje rodjeni u ovom periodu, ali usput i odgovorila na neka zanimljiva pitanja vezana za njih:

Da li bi danas mogao da te zavede neki lik koji vrcka u zvoncarama sa sve šljokicama kao Zdravko Čolić koji je blizanac u horoskopu?

– Ne bi mogao da me takav zavede, u ono vreme su devojke ludele za takvim muškarcima ali danas ne.

U kojoj Cecinoj ulozi bi se bolje snašla, uloga opasne lejdi kao u spotu “Dokaz”, gde izlazi iz lifta u tigrastom odelu i puca na likušu koja joj otima frajera ili bi ti pristajala uloga likuše koja voli zabranjeno voće, kao u spotu za pesmu “Kukavica”?

–  Ja bih da pucam (smeh) , bila sam u situaciji kada su devojke pokušale da mi preotmu frajera ali naravno nisam pucala, s tim što bih ja pre njega istukla nego njih, jer tu ima pravo da se neko nekome svidi, da pokuša nešto i slično tome, e sad je tu do njega dal će biti nešto.

Da li bi sa Novakom Djokovićem vodila ljubav na terenu da je kojim slučajem slobodan i da nije oženjen?

–  Ne bih, ne mogu ni da zamislim to, ja njega uopšte tako ne doživljavam. Sve mi je to naučna fantastika.

Da ti se pruži prilika da te Aleksandar Šapic ogrebe bradom, da li bi ti prijalo to?

–  Ne bi, sve nabrajate neke frajere koji mi ne bi pali na pamet nikad

Da nisi pevačica i da si sekretarica u nekoj agenciji, da li bi sa svojim šefom završila u ormaru kao što je to učinila Seka Sabljić u seriji “Srećni ljudi”, jer je i ona blizanac u horoskopu?

– Pa pod uslovom da sam zaljubljena godinama u šefa verovatno bih.

Komentari

comments