Ivana Peters otkrila da trenutno nema posla, te da jednostavno ne zna od čega će da živi, a sad se oglasila na Instagramu i rekla da je dobila ponudu da joj se uplate pare jer nema od čega da živi. Pevačica je objasnija kako je vrag odneo šalu i kako je sve to preuveličano kao nema pola, teško jeste, ali nije baš da je došlo do toga da joj se uplačuju pare.

– Dobila sam nekoliko ponuda na mejl od dobrih ljudi koji žele da mi pošalju novac jer je izašao članak kako nemam od čega da živim. Jeste u strahu sam kao i svi ostali jer mi je posao u problemu stvarno ne radim ništa, u problemu su svi i hvala svima koji su hteli da mi pomognu, ja nisam sama, istina ja od toga živim – obratila se Ivana Peters na Instagramu.

View this post on Instagram

#fire + #woman = #firewoman ☺️🔥

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on

Podsetimo, pevačica je ispričala da je pandemija korona virusa zahvatila pevače koji su sada u problemu, a među njima je i ona.

– To je jedini prihod koji imam u životu. Ništa drugo ne radim. Samo sam pevač. Hranim sebe i svoje dete i članove porodice kojima treba da pomognem. Nedostaje mi i posao kojim se bavim jer je to moja ljubav. Potpuno sam izgubila sebe i ne znam šta ću da radim ako ne budem našla neki način da zaradim novac na drugi način – rekla je ranije Ivana.

 

Izvor: Kurir.rs

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments