Atraktivna pevačica Milica Pavlović od svog prvog pojavljivanja u javnosti izaziva ogromnu količinu pažnje, isto tako je ostalo i danas. Lepa Zvezda Granda je jedna od retkih na estradi koja je donekle uspela da sačuva svoj privatni život za sebe, a da je često ima u medijima. Ipak, ona je nedavno otkrila intirgantan detalj vezan za njenu karijeru.
Naime, Pavlovićeva je jednom prilikom ispričala kako je došla do poznatog grčkog kompozitora Fivosa i kako ga je molila da joj omogući plaćanje na rate jer nije imala dovoljno sredstava na računu da isplati pesmu odjednom.

  • Ja sam član jedne produkcijske kuće, čak evo nešto što nikad zaista nisam ispričala, ja sam pesmu “Mogla sam” isplaćivala u ratama, ja nisam imala da platim odmah tu numeru. On mi je dao 6 meseci da isplatim tu pesmu, I rekao mi “veruj mi ja ovo u životu nisam doživio da mi neko plaća pesmu kroz rate”- rekla je atraktivna Milica jednom prilikom, ali s obzirom na to da je singl postao mega hit, njeno ulaganje u ovu pesmu se isplatilo.

Foto: Instagram

Izvor: Inews.rs ; Svetski radio.com

Komentari

comments