Princ Hari (35) odlučio je da otvori nalog na društvenoj mreži Instagram, i to malo pošto je počeo da se zabavlja sa Megan Markl. Mlađi sin princa Čarlsa i Dajane, koji se u maju 2018. venčao sa tri godine starijom Megan, otvorio je tajni Instagram nalog da bi mogao da prati tadašnju novu devojku, navodi se u knjizi “Finding Freedom”.

U knjizi se tvrdi i da je Megan, koja je pre nego što se udala za Harija bila zagriženi ljubitelj društvenih mreža, te je čak imala i svoj lajfstajl blog “The Tig”, počela da prati nalog @SoujeyMau5, za koji se kaže da je pripadao princu Hariju, prenosi Mirror.

Navodi se da je Hari izabrao ovaj nadimak zbog svoje ljubavi prema haus muzici, a Mau je uključio zbog njegovog omiljenog di-džeja – DeadMau5.

Na profilnoj slici je bila kaciga u obliku miša, i veruje se da je ovo ime vojvoda od Saseksa koristio godinama, čak i za svoj profil na Fejsbuku.

Kako su naveli Harijevi prijatelji, čije su izjave citirane u biografiji, Hari i Megan su se zaljubili na prvi pogled.

Kako su naveli, vojvoda od Saseksa je pao u “trans” posle njihovog prvog sastanka u Sohou, gde je osoblje omogućilo da ostanu nevidljivi za paparace, tako što ih je uvelo i izvelo na zadnji ulaz.

Knjiga “Finding Freedom”, čiji su autori Ornid Skubi i Kerolin Djurand, izlazila je kao feljton u “The Times” i “The Sunday Times”.

Knjiga, takođe, otkriva da se par tajno verio dva meseca pre nego što je o tome obavestio ostatak sveta, tokom boravka u Bocvani.

Par je prethodno objavio da je Hari zaprosio Megan dok su spremali piletinu za večeru u novembru 2017.

Portparol Harija i Megan rekao je da par nije davao nikakve izjave za knjigu, ali da nisu opovrgli ništa od odlomaka koji su objavljeni u Tajmsu.

 

Izvor: b92/super zena

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments