Nenad Marinković Gastoz progovorio je o onome o čemu se nagađalo mesecima!

On je nedavno ušao u svet estrade, pa pošto se zna da je taj svet pun alkohola i droge, Nenad je otkrio da li on konzumira nešto od toga.

“Ja sam i pre estrade konzumirao alkohol. Neki put u nenormalnim količinama, neki put u dovoljnim. Ovo drugo se spekulisalo kroz doba i doba. Svi znaju da sam nekad “vario” što bi rekli, ali i to je hvala Bogu prošlost. To sam već rekao hiljadu puta, a hvala Bogu ostao sam normalan. Nemam potrebu za tim, ja sam lud i bez toga. Ne zameram ljudima koji koriste, ali ne savetujem da koriste, naravno. Ni jednu vrstu droge, ni lake a ni teške, ali me više smara ta priča oko Gastoza i droge jer to je davno završena priča.”

🇨🇺😎❤️👍🏼👌🇨🇺

A post shared by #GSTZ | Gasttozz (@gasttozz.official) on

Pored toga, Gastoz se ponovo osvrnuo na bolne trenutke kroz koje je prošao i otkrio za čim žali nakon gubitka majke.

“Dok nisam izgubio osobu koju sam najviše voleo na svetu, nisam žalio ni za čim. Sad jedino što žalim je to što nisam iskoristio svoje vreme pametno sa njom. Kao i svima verovatno, uvek su oni koje najviše volimo zadnji na tabeli. Kao pošto znamo da su tu i to je to. Sve nešto gradimo novo a ono što imamo, ne znamo da zalivamo. Tako da bih ja svima preporučio da mnogo više vremena provode sa svojim roditeljima”, rekao je on.

ALO!

Komentari

comments