Popularna pevačica i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović našla se u centru skandala kada je do javnosti dospeo audio zapis njenog susreta sa koleginicom, Draganom Mirković sa kojom godinama unazad ne razgovara, a kao razlog se navodi davni sukob iz vremena dok je Željko Ražnatović Arkan još bio živ.
Naime, njih dve su se nedavno srele oči u oči na snimanju novogodišnjeg programa Radio televizije Srbije (RTS). Veseli pevači i muzičari uživali su na tradicionalnom novogodišnjem snimanju sve dok Luče iz Kasidola nije uputilo provokacije na račun Ražnatovićeve.
Čim je Dragana ugledala Cecu pozdravila ju je rečenicom „O pa dobro veče“, na šta joj je Ceca otpozdravila. Potom je Mirkovićeva pitala Ražnatovićevu: „Jel’ se mi poznajemo ili ne poznajemo?“
– Pa ne znam, ti odluči! Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo – odbrusila je Ceca.
– Ja sam odlučila i rekla „Dobro veče“, a sad… Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste! – odgovorila je Dragana, nakon čega su obe otišle na svoju stranu, bez rukovanja, a kamoli zagrljaja i poljupca.
Inače, saznajemo i da je Ceca svoj termin ustupila Dragani Mirković koja je čelne ljude RTS-a molila da joj ustupe termin u osamnaest časova, vreme koje je bilo namenjeno Ceci. Ražnatovićevu su, kako saznajemo, dva dana ranije zvali sa RTS-a, sa molbom Dragane Mirković da bude u tom terminu, što je ona, bez ikakvih problema – prihvatila.
Mirkovićeva nije želela da u javnosti govori o tome zahtevima koje je imala od RTS, već je rekla:
– Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči. Tako će uvek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala – glasilo je saopštenje koje je ovim povodom Dragana poslala novinarima.

Takođe, sa druge strane oglasila se i Ceca, pa je ispričala sve što joj leži na duši.

– Svi su imali priliku da čuju audio snimak Draganinog i mog susreta na RTS-u. Ja se na njemu slabije čujem jer sam bila u pokretu, pošto sam se vraćala sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe i ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada vas neko GODINAMA KOMENTARIŠE U LOŠEM KONTEKSTU I PROZIVA NA JEDAN JAKO RUŽAN I PERFIDAN NAČIN, i na ružan način komentariše i moju porodicu, mene, moju karijeru, ne očekujete od takve osobe ni da vam se javi. Ona je to uradila. Javila mi se, čuli ste i videli kojim tonom, istim tim tonom njon je bilo i uzvraćeno. Bez ikakve moje loše namere. Nemam loše namere, nisam takva osoba po prirodi. Drugo, da vam kažem nešto, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane – niko nikome ne može, niti da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše. Godinama unazad, vi ste mi svedoci, da ni za koga ni jednu ružnu reč nisam rekla, niti imam potrebu za tim. Od srca joj želim da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini. Trajem 30 godina do sada bih 100 hiljada puta pokazala svoje pravo lice, ako je skriveno. Niko ne može da glumi, čak ni profesionalni glumci i da se pretvara. To sam što jesam. Stojim ovde ispred svih vas i možete uvek da me pitate šta god hoćete. Osećam se dobro kada nekome udelim kompliment, kada nekog podržim i kada taj neko bude jako srećan zbog toga što sam ja to uradila. Mene ne hrani ljudska tuga i nesreća, već ljudska sreća.Nisam srećna ako nekog povredim. Imam mnogo prijatelja na estradi, svedoci ste toga i kada su moja slavlja i kada druge kolege daju intervjue i prokomentarišu nešto za mene. Retko ko, samo dve osobe za koje ja znam da su me nekad u nekom ružnom kontekstu prokomentarisale, a da za to ne postoji razlog – rekla je Ceca aludirajući na Jelenu Karleušu, pa dalje nastavila.

– Za ove dve osobe mogu slobodno da kažem da je to čista ljubomora, zluradost, iskreno da vam kažem ja to stavljam pod ljubomoru jer ne znam koji su to razlozi, jer nikome nisam nažao učinila. Svakog mogu u oči da pogledam. Ja nisam žena koja se razračunava putem društvenih mreža ja nisam žena koja će korititi vas da bih nekome nešto odgovorila. Kad sretnem tu osobu, ako imam potrebu da joj kažem nešto ja ću joj to reći u lice – priznaje folk diva, pa dodaje.
Sa Draganom se desilo to što se desilo, iskreno to nije lepo ni za jednu ni za drugu.To je bila jedna neprijatnost. Nisam svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk umem da odgovorim i nikad me nije sramota da odgovorim. Znam da kažem u lice kada neko nije u pravu. Ovime bih završila tu temu. – zaključila je Ceca.

Foto:Instagram

Izvor:Svetski radio.com

Komentari

comments