Novi par u Beloj kući Luna Đogani i Marko Miljković su u vezi tek desetak dana, a za to vreme su uspeli već nekoliko puta da se pokače, a tako je bilo i tokom tradicionalne žurke koja se održava svakog utorka.
Naime, Đoganijeva je Miljkovića nazvala u šali “prdinom barom”, što je Marka izvelo iz takta, i veoma iznerviralo.
Osim toga, blogerka je svom novom dečku prebacila da joj on ne pruža dovoljno pažnje, a onda je nastala svađa.

  • Idi nađi nekog boljeg. Prdina bara? Kako to možeš tako da mi kažeš? Na šta to liči? Kakvo je to tvoje ponašanje? Uopšte mi ne deluje kao da se sprdaš – govorio je Miljković vidno iznervirano.
  • Ti znaš da sam ja ozbiljna? Nemaš ti pojma! Prdina bara je sprdnja. Idi ti nađi drugu! Ostavi me – drala se Luna na svog dragog, a Markove reči nakon toga su je totalno dotukle.
  • Ja ako te ostavim, ja sam te ostavio. Neću da te ostavim, ti nisi normalna! Što ne ideš da igraš? Ili pričamo ili ne pričamo! – smatra Marko koji je uvredio nakon ružnih reči koje mu je blogerka uputila, pa je dodao da u budućnosti on neće želeti da toleriše ovakvo blogerkino ponašanje.
  • Boli te ku*ac, tebi je sve ovo smešno. Mene ne boli ku*ac, tebe boli! – kazala je Luna, a potom je počela da plače.
  • Pa, kad si zaljubljena kao tetreb – siguran u sebe je Marko.
  • Jesam, ja to priznajem, a ti nećeš! Kako tako nešto možeš da kažeš. Ja tebe želim, neću da te ostavim. A tebe boli ku*ac! Da si ti sa nekom devojkom, mene bi to zabolelo, a tebe boli ku*ac! – urlala je Luna.

Nakon rasprave, blogerka i di džej su uspeli da izglade odnose, ali kada su pošli na spavanje ponovo je došlo do kratke svađe koja je nastala jer Luna smatra da se Miljković nje stidi.

Foto: Youtube

Izvor: Svetski radio.com

Komentari

comments