Poznata pevačica Andreana Čekić, podigla je veliku prašinu u javnosti svojom novom objavom na društvenim mrežama, koja je rastužila njene fanove.
Naime, popularna pevačica je šokirala čitav auditorijum kada je obelodanila da se razvodi od supruga Ivana Miladinovića, u otvorenom pismukojim se obratila javnosti.
Naime, Čekićeva je na Instagramu objavila emotivnu poruku u kojoj je poručila da će sa svojim još uvek zakonitim suprugom ostati prijatelj, ali da sa njim nastavlja i poslovnu saradnju, što je mnoge šokiralo.


– Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan: “Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti!” Da, okrenućemo to na “šalu”. Umetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatleji, mediji i saradnici… Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem – otvorila je dušu folerka, te dodala:
Ivan i ja imamo, pre svega, dugogišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svesni da smo odličan “team” i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije – jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi – napisala je Čekićeva koja je za kraj objasnila da je ovo prvi i poslednji put da će davati izjave na temu razvoda.


Nema sumnje da je ova vest i te kako izazvala buru na socijalnim mrežama.

 

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments