Da je voljena od strane svog partnera i kolege Harisa Berkovića, dokaz je i to što Rada Manojlović ne skida osmeh sa lica. Oni su zajedno skoro 3. godine, ali već razmišljaju o tome da stanu na ludi kamen i uozbilje svoju vezu.

– Kad bude došlo vreme taj papir neće ništa promeniti, samo što ću ja biti sigurnija, a i on neće moći više da švrlja. Mi devojke iz Požarevca smo poznate po tome da ono što je naše čuvamo i stegnemo dobro.

 

Rada je nedavno na aerodromu imala susret sa dvojicom bivših, Milanom Stankovićem i Momirom Gajićem. Nama je otkrila i kako je Haris reagovao kada je čuo za to:

– To je stvarno bio šok, kao da je neko režirao. Haris se smejao, nije on ljubomoran i nezreo da ne kapira neke stvari, skroz je normalno da se nekom javim s kim sam bila u vezi tolike godine.

Dva nova singla Rade Manojlović od kojih je i duet sa DJ Šonetom, možete slušati svakodnevno na Radiju “Svetski”, a ukoliko ste propustili da čujete opširniji intervju sa Radom i šta je još rekla povodom veze sa Harisom, imate prilike u nastavku

 

 

Komentari

comments