Rada Manojlović je iskeširala 20.000 evra za dva imanja sa plodnom zemljom na kojoj će njen otac Rade da sadi krompir i ostalo organsko povrće, koje će kasnije da prodaje na pijaci.

Pored kuće i okućnice koju ima u rodnom selu nadomak Požarevca, pevačica je kupila još ari njive i poklonila ih ocu Radetu i maćehi Suzani. Da svoje selo voli više od Pariza, Rada ističe kada god joj se za to ukaže prilika, a činjenica da se još nije skućila u Beogradu dovoljno govori o tome da joj je draži život u Četerežu nego u prestonici. Zato je sa ocem Radetom odlučila da ulaže u poljoprivredu, te su kupili dva imanja u vrednosti od 20.000 evra koje je ona prvobitno bila namenila za učešće za stan u Beogradu.

Manojlovićeva koristi svaki slobodan trenutak da ode kod oca i finansijski mu pomogne. S obzirom na to da joj je tata poljoprivednik, Rada je odlučila da mu kupi još dva imanja u selu kako bi pokrenuli organsku proizvodnju i angažovali radnike.

– Pre mesec dana kupili su dva imanja kako bi proširili svoja poljoprivredna dobra. Radin tata se informisao da je sada sve više na tržištu na ceni organska proizvodnja, pa za početak planira uzgajanje organskog krompira. Uzeo je ta dva imanja, a osim krompira, ako proizvodnja dobro krene, planira da posadi paprike i kupus. Organska proizvodnja jeste skuplja, ali proizvodi se po većoj ceni i prodaju, zato su želeli da vide kakva će zarada biti. Rada ne žali novac samo da njen tata radi ono što voli, što ga ispunjava, ali da od toga ima i neke vajde – preneo je izvor upućen u celu priču.

Prema njegovim rečima, Radin tata nije želeo ćerku da opterećuje, pa je čak mislio i da podigne kredit za ovu proizvodnju.

– Kada je Rada čula šta planira, odmah je sve stopirala. Nije želela da se otac uvlači u dugove već mu je odmah dala novac za kupovinu imanja. To je bio njen štek koji je čuvala da uloži kao kaparu za stan u Beogradu. Rada toliko novca uloži u dve pesme i zato nije žalila da ovog puta pokuša da pokrene porodični biznis u kojem bi svi mogli da učestvuju, a kasnije i da od toga žive. Ona je svesna da kada se ostvari u ulozi majke, što priželjkuje, neće želeti toliko daleko da putuje i svakodnevno provodi vreme na točkovima i u avionu dok beba malo ne poraste. S druge strane, svesna je šta znače čist vazduh i zdrava ishrana, zbog toga je i odlučila da se time malo pozabavi, a onda sve prepusti ocu i maćehi. Nakon smrti majke jako je privržena Radetu i sve bi učinila da mu pomogne. On se uglavnom ljuti kada ulaže toliko u kuću u selu jer smatra da treba da se skući u Beogradu – rekao je izvor i dodao:

– Rada je kaparisala stan u “Beogradu na vodi”, ali još ne želi da se preseli dok sve ne obezbedi, odabere nameštaj, kuhinju i sve osatale sitnice. Perfekcionista je i ne žali da i dalje plaća kiriju dok sve ne bude savršeno.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments