„Ceci ponuđeno pola miliona evra za rijaliti!“

Ceca Ražnatović dobila je ponudu da sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom učestvuje u rijalitiju nalik Kardašijanima, saznaje Kurir Stars. Jedna privatna produkcija ponudila je folk zvezdi da prati svaki njen korak, kao i njenu decu mesec dana, i to za honorar od 400.000 evra.

Odlično bi se snašla

– Rijaliti bi bio nalik onom američkom u kome učestvuje porodica Kardašijan. Planirano je da kamere budu postavljene u njenoj vili kako bi snimile Cecu u opuštenoj, kućnoj varijanti. Od rane zore bilo bi zabeleženo njeno kretanje po dnevnoj sobi i kuhinji, ali ne i u spavaćoj sobi – otkriva naš izvor i dodaje da folkerka može da zaradi i dodatne pare na ponuđen honorar koji bi joj isplatili unapred:

– Ukoliko pristanu da se snimaju i ostali članovi njene porodice – sestra Lidija s decom i suprugom, otac Sloba i majka Mira i brat od ujaka Milan Marinković – dobili bi bonus od 100.000 evra. Budući da njena familija ne voli da se eksponira, verovatno od toga neće biti ništa. Međutim, to bi bila idealna prilika da se pevačica pokaže u pravom svetlu i sigurni smo da bi se super snašla u tome.

Od koncerata do odmora

Pored toga što bi se rijaliti snimao u Cecinoj kući, kamere bi je pratile i na njene koncerte, a njenu decu u klubovima.

– Dobar deo priče vrteo bi se oko Veljka i Anastasije, jer oni obožavaju noćni provod, pa bi gledaocima sigurno bilo zanimljivo da vide kako se Cecina deca vesele u klubovima. Naravno, ne bi mogli da sakriju ljubavni život, pa bismo se uverili i koliko je jaka Veljkova ljubav prema novoj devojci Ani Cakić. A ako Anastasija ima novog dečka, sigurno smo da bi epizoda o tome bila najgledanija – zaključuje naš izvor iz produkcije.

Izvor : Kurir

Foto : Dragan Kadić , Luka Šarac

Komentari

comments