Vesna Zmijanac ljuta je na svoju ćerku Nikoliju, a sa zetom Reljom skoro da i ne priča. Slavna pevačica našla se uvređenom jer se oboje odnose prema njoj bez respekta, a ona više vodi računa o njima nego o sebi. 

– Sada joj je svega više preko glave i ne želi da im glumi sluškinju. Žalila mi se da tamo svako radi šta hoće. Njoj nije jasno kakav je to brak kad Nikolijin muž živi momački život. Nikolija nema nikakvu kontrolu nad Reljom i Vesna kaže da je sama kriva jer mu je tako dozvolila. Vesna se zaista mnogo brine i najvažnije joj je da unučici Rei bude dobro, ali je i ljuta na ćerku pošto neće da je sluša i neće da pogleda istinu u oči. Pevačica misli da nije u redu to što se Relja samo na javnim skupovima pojavljuje sa Nikolijom i tada mu uvek nešto smeta, sve mu je glupo, a kad izlazi sam sa svojim društvom, onda mu ništa ne smeta. Ne znam koliko će Vesna još moći to da trpi, tu svako radi šta hoće, a sve ide preko njenih leđa. – otkriva dobro obavešten izvor i dodaje: 

– Najgore od svega jeste to što je Relja uopšte ne poštuje koliko ona zaslužuje. Mislim da je problem nastao  još pre jer je ona stalno govorila Nikoliji da vodi računa i da mužu ne dopušta da radi šta hoće. Relja joj je tada to zmerio i rekao da im se ne meša u brak. Vesni to nije bilo pravo jer kad Rea treba da se čuva, onda im je dobra. Ona obožava uniku i sve bi zbog nje uradila, ali mnogo toga joj smeta. Zaravo, Nikolija je kriva što je Relji dozvolila da se tako ophodi prema njenoj majci, a bez nje ne mogu. – kaže izvor blizak Vesni kojem se pevačica poverila. 

Izvor: Espreso.rs

Foto: Instagram/You Tube (printscreen)

Komentari

comments