Do srca jednog od najpopularnijih pevača u Srbiji i regionu Saše Kovačevića izgleda nije lako doći. To pričaju devojke koje su putem društvenih mreža pokušavale na sve načine da ga osvoje ali trud se nije isplatio. Ipak, jednoj atraktivnoj crnki je očigledno upalilo da ga zavede pa je završila na njegovom profilu ali ne čitava. Još uvek je krije, a možda je i bolje tako sudeći po tome kakve komentare ostavljaju Saletove obožavateljke.

Rekli bismo da su devojke besne otkako su saznale da pevač ima novu devojku pa su svoje nezadovoljstvo izrazile u komentarima ispod slike koju je objavio na Fejsbuku. Ne sumnjamo da Saletu prija ovolika pažnja i ljubav ali kako će sav ovaj pritisak podneti njegova lepša polovina to ćemo videti, sigurno joj neće biti lako. Mada, šta god druge žene pričale, ona je ta koja sa njim uveče leže u krevet!

Saša narednih dana ima koncerte po Evropi gde će se družiti sa svojim fanovima, a svi vi koji volite njegove pesme slušajte Radio “Svetski”, jer ga često možete čuti.

 

Foto: Instagram (screenshot)

Komentari

comments