Jelisaveta Seka Sablić otkrila je detalje nemilog događaja koji se odvio na sceni jednom prilikom.

Glumica je priznala da joj se smanjuje želja za poslom.

“Nisam razmišljala o povlačenju, ali polako se smanjuje želja za glumom. Možda je tome doprinela i ova situacija sa pandemijom korona virusa. Do juče sam čvrsto bila vezana za glumu”, ispričala je glumica i dodala da se nada da će neki novi projekti ponovo u njoj “upaliti neki žižak koji se trenutno ugasio”.

Osim toga, Seka je, dajući odgovor na pitanje da li i dalje ima tremu pred izlazak na scenu, prepričala potresan momenat koji joj se desio pred publikom, nakon kog je hospitalizovana.

“Nemam nesigurnosti, ali nikad ne znaš da li ćeš ih imati, šta će se dogoditi u tvojoj glavi, u kakvom stanju je tvoj “instrument”. Uvek pomislim na pevače, kako li je njima. Glumac je sličan, ali postoje rutina i iskustvo. Ako nema iskrene energije, proradi iskustvo”, smatra Sablićeva.

“Pre tri godine igrali smo u Tivtu i doživela sam malu amneziju na sceni. Tačno znam do kog trenutka sam bila svesna. Odjednom više nisam znala gde se nalazim. Ipak, predstavu sam odigrala do kraja”, prisetila se glumica.

“Malo su me vodile kolege, kao i moj “automatski pilot”. Publika ništa nije primetila, dobili smo veliki aplauz, i odmah sam završila u bolnici. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno, povratila sam se posle infuzije”, zaključila je Seka.

 

Izvor:Kurir.rs/K.Đ/Gloria

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments