Sinoćna gošća u studiju “Zadruge 2” je bila majka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, međutim poruka koju je Dušici Jakovljević poslao Biljanin drugi sin Dejan je sve ostavila bez teksta.
Naime, voditeljka je tokom emisije pred svima pročitala poruku koju joj je poslao Dejan, koja je izazvala muk, a glasi ovako:


– Ako vidiš bilo bi dobro da pročitaš, a ako ne, nema veze. Ja sam neko ko je od strane te žene iz stuudija, Biljane Dragojević, zaboravljen. Ja sam Dejan, njen sin, koga su izbacili iz kuće zbog žene koju je upoznao u rijalitiju i osnovao brak. Zbog mržnje prema nacionalizmu nismo prihvaćeni moja žena i ja u porodičnoj kući. Šta misle ljudi kolika je bol u njenom sinu koji sluša te divne reči, a istina je skroz drugačija. Odrstranjen sam jer nisam hteo da slušam njene upute i nisam dozvolio da mi se roditelji mešaju u vezu na sve načine. I dan danas pokušava da pokvari moju vezu sa ženom, moju kuću i sve što smo ostvarili – poručio je Dejan i dodao:
– Ona upravlja Davidom i ona održava ovu vezu. Kad mu ona bude rekla da raskine tek tada će raskinuti. Nije toliko divna koliko s evama čini. Magdalena je i prihvaćena zbog vas kako bi rekli da je ona divna. Ne javljam se novinarima i nikome, ali sam imao potrebu da pošaljem ovo jer sam video da ste očarani lažima.
– Ako je to zaista Dejan napisao ja bih mu ovim putem poručila da mu svaka čast što je pljunuo majki u lice.

Foto:Instagram, Youtube (Printscreen)

Komentari

comments