Ljubiteljima telenovela ime Sebastijan Rulji nikako nije nepoznanica. Ovaj 45-godišnjak snimio je brojne telenove među kojima su “Strast”, “Usprkos svemu”, ali stekao je slavu tek u “Rubi” 2004. godine igrajući glavnog aktera. Argentinac je završio studije poslovne administracije, a onda je shvatio da se ipak ne želi baviti tim zanimanjem. Otišao je na putovanje po Europi i usput se počeo baviti manekenstvom, a onda se odlučio preseliti u Meksiko gde je krenuo na satove glume i dobio ulogu u jednoj od najpopularnijih telenovela “Rubi”, sa kojom je zaradio obožavaoce širom sveta.

Postao je jedan od najpoželjnijih muškaraca, a osim žena, navodno mu nisu mogli odoleti ni muškarci. Nedavno se u meksičkim medijima pisalo da je u njega ludo zaljubljen bio i 31-godišnji glumac Danilo Karera koji mu se udvarao tokom jednog zajedničkog poslovnog projekta. Naime, za Danila već dugo kruže priče kako voli oba pola, te da zgodnim muškarcima ne može odoleti jednako kao ni atraktivnim ženama. Kako navodi jedan njihov kolega čije ime javnosti nije poznato, Danilo je otvoreno priznao Sebastijanu da mu se sviđa, a kada mu je ovaj rekao da nikada ne bi mogao biti sa muškarcima, Danilo je postao očajan pa je posegnuo i za jednako očajnim potezima.

– Jednom je popio dva, tri piva i pre snimanja je Sebastijana počeo da dira po međunožju i pokušao je da zavuče ruku u njegove pantalone. Zamalo je došlo do fizičkog obračuna jer se Sebastijan razbesneo – rekao je izvor.

Inače, Danilo je danas u vezi sa glumicom Mišel Renaud. Bio je bio u braku s glumicom i televizijskom voditeljicom Secilijom Galiano sa kojom ima sina Santijaga, ali vrlo brzo nakon toga su se rastali.

 

Izvor:Alo.rs/M.P

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments