Pevačica Kristina Kija Kockar operisala je tumor u ponedeljak, a u utorak je već izašla iz bolnice i odmah se uključila uživo na Instagramu kako bi obavijestila svoje pratioce o svom zdravstvenom stanju.
Naime, ona je u svojoj objavi otkrila i da ju je prvi posetio Slobodan Radanović, bivši muž, i to dok je ležala u bolničkom krevetu.


-Sada se super osećam, sve je izvađeno i rešila sam se toga. Ostao je rez od 2 centimetra, ali važno je da sam sada stopostotno zdrava. Nisam želela nikome ništa da govorim dok operacija ne prođe, eto danas je i moja baka saznala. Dolazak Slobodana i njegovog menadžera u bolnicu me je iznenadio, u trenutku kada su došli ja sam spavala… Samo sam se iznenada probudila i videla njih u sobi… Šta da kažem, osim hvala na poseti, ali zaista nije bilo potrebe da bilo ko dolazi- rekla je lepa plavuša odgovarajući na mnogobrojna pitanja svojih pratilaca.
Nekadašnja stjuardesa je otkrila i svoje dalje planove posle oporavka.
-Sada jedino što mi treba jeste mir i odmor, i frizer pošto sam sva čupava, rekla je ona kroz smeh. Malo me boli, ali to je normalno, proći će i nadam se da se već sledeće sedmice vraćam svom poslu i obavezama – otkrila je atraktivna Kija.

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments