Pevač je otvorio dušu za “Blic puls” i ispričao u kakvim je odnosima sa svojom decom Miljanom, Lazarom i Andrejem, ali i kakav je njegov brak sa suprugom Sonjom.

Folk pevač Aca Lukas ne voli da priča mnogo o privatnom životu, ali je za “Blic puls” otvorio dušu i prvi put ispričao kakve odnose danas ima sa ćerkom Miljanom i sinovima Lazarom i Andrejem. Život koji je iza njega bio je vrlo turbulentan, a Aca otvoreno priznaje da tokom odrastanja svoje dece nije bio tu i da je zbog karijere zapostavio porodicu.

– Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece – počinje svoju ispovest Lukas, koji kaže da je tek poslednjih godina postao malo prisniji sa decom.

Komentari

comments