Gledaoci popularnog rijalitija „Zadruga 2“ su bili šokirani priznanjem Mine Vrbaški, koja je nedavno otkrila da se kao maloletna bavila prostitucijom kako bi svojoj porodici omogućila bolji život.
Naime, mladi pevač Petar Tojagić je pre toga govorio svojim cimerima da se nekadašnja odbojkašica bavila najstarijim zanatom i da su mu drugari rekli da je se kloni u Beloj kući.
Upravo zbog ove pikanterije koju je Tojagić proširio kod zadrugara, došlo je do svađe između njih dvoje, a ostali ukućani su ostali zatečeni Mininim priznanjem. Ona je pred svima otkrila da je zbog finansijskih problema morala da se bavi najstarijim zanatom.
– Imam to društvo koje mi je reklo da se klonim nje, da će da me napada. Je*e te ko te ne pita, mani me tog tvog poštenja – odbrusio joj je Petar.
Mini je prekipelo zbog Petrovih osuda, pa je rešila sa suzama u očima da progovorila o mučnom periodu na koji ju je život osudio zbog nedostatka finansija.
– To je bio jedini način da pomognem mojima – rekla je atraktivna crnka, pa dodala da je svojoj majci slala po 200 evra, kako bi lakše pregurali mesec koji sledi.
Povodom svega ovoga, oglasila se i Minina majka, koja je otkrila da je ponosna na priznanje svoje ćerke, i rekla da nije znala da je njena mezimica prodavala svoje telo.
– Svaka čast na tome što je priznala, meni je žao što nisam mogla da uđem u kuću da je zagrlim! Videla sam da je imala podršku zadrugara i da je kupila ove ljude tamo za sva vremena – kazala je Ivana.
– Živeli smo normalno. Mina nije imala ptičije mleko, ali normalno smo živeli… Ona je sa 16 godina pobegla od kuće, ne zato što je bila u lošim odnosima sa mnom, nego zato što je htela da ode u Beograd… Ona je išla, pa se vraćala… Ja nisam mogla da joj kupim kola, najbolji telefon, ali za osnovne stvari i normalan život je imala – objašnjavala je Vrbaški.

Foto:Instagram(Printscreen)

Izvor:Inews.rs ; Svetski radio.com

Komentari

comments