Dok neki od nas ovih dana cvokoću zbog hladnoće, Soraja Vučelić se nosi kao da je 45 stepeni. Ona je na proslavu desetogodišnjice dnevnog lista “Alo”, došla golišava ali ne možemo joj zameriti ako uzmemo u obzir da je mnogim muškarcima te večeri, cureo znoj sa čela i niz ledja, te da je iste “ugrejala”, svojim prisustvom.

Soraja ipak smatra da nije provokativna garderoba to što navodi muškarce da budu slabi na nju, već harizma koju poseduje. Za Radio “Svetski”, je izjavila i kako ima više drugova medju muškarcima nego medju ženama:

– Odlučila sam da više imam muških drugova iz razloga sto žene previše postanu opterećene sa mnom, pa onda kreću problemi, njihovi kompleksi, ogovaranja, tako da mi to ne treba u životu.

U rijaliti više neće ulaziti ali svoju drugaricu Anu Korać koja je aktuelna učesnica rijalitija “Zadruga”, redovno gleda:

– Iskreno očekivala sam malo više od nje. Ona zna da bude jako duhovita i zabavna u društvu, a ona se više posvetila svadjanju i napadanju, pritom napada Jelenu Golubović koja je meni jako draga i krivo mi je kada se njih 35 okome na Jelenu, ne kažem ja da ona treba svakom da se svidja, ali svi da je napadaju i Ana medju njima to mi se uopšte ne svidja.

Minu koja je često pominje u rijalitiju smatra fanom, a što se tiče ljubavnog trougla zvanog KIJA-SLOBA-LUNA, za Radio “Svetski”, komentariše ovako:

– Za mene je brak svetinja, ne podržavam devojke koje budu sa oženjenim muškarcima. Meni Kija deluje kao fina devojka, lepo vaspitana, ali sa druge strane poznajem i Lunu pa ne znam kako da prokomentarišem sve to, možda su se zaljubili šta znam. Kad gledam deluje mi kao da se Sloba i Kija i dalje vole ali eto neka pobedi ljubav kakva god da je.

Opširniji intervju sa Sorajom poslušajte na Radiju “SVETSKI”, u okviru emisije “Showbiz club”.

Izvor: Svetski radio

Foto: Svetski radio

Komentari

comments