Mlada atraktivna pevačica Ana Barešić izbacila je novu ekranizovanu pesmu modernog ritma pod nazivom “Srce bez odeće”.

Naime, zgodna Ana je slavu stekla tokom naticanja u veoma poznatom muzičkom takmičenju, koje je iznedrilo velike estradne zvezde, ali je bila i deo kafanskog fakulteta koji je proslavljeni pevač Boban Rajović otvorio u svojoj produkcijskoj kući, pa stoga baš ona na istoimenom albumu izvodi upravo naslovnu numeru “Kafanski fakultet”, a nakon uspeha te pesme ona je snimila i ekranizovani singl pod nazivom “Tetovaža”, koji je prošao odlično kod publike, međutim po svemu sudeći “Srce bez odeće” ima ozbiljan potencijal da nadmaši prethodnu.

 Afirmisane koleginice na estradi poput Tanje Savić, i mnogih drugih Ani često daju vetar u leđa, ali pored njih, atraktivnoj pevačici znači i najbitniji sud – mišljenje naroda.

 I dalje postoje pevačice koje su prirodne, koje nisu nametljive. Nemoj nikada raditi silikone, ovakva si najlepša – glasio je jedan od mnoštvo pozitivnih komentara.

Anin stil, kao što možemo primetiti u spotu je veoma drugačijii, te se vidi da ona neguje sofisticiran i ženstven stil, kakav dolikuje pravoj dami, a jedna je od retkih koja je uvek sa ukusom obučena.

Celokupan projekat možete videti u snimku ispod teksta:

Izvor: Happytv.rs , Svetskiradio.com
Foto: Instagram /Printscreen

Komentari

comments