Starleta Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović sinoć su od Drveta Mudrosti dobili zadatak da se bolje upoznaju. Oni su ovaj zadatak ozbiljno shvatili te su polako počeli da se otvaraju jedan drugom.
Prva je počela Stanija sa svojom biografijom, krenula je od dana kada je bila studentkinja do momenta kad je postala medijska ličnost.
Staniju Dobrojević, pratili su brojni skandali, pa tako i njeno prvo pojavljivanje u medijima koje je bilo zbog afere sa poznatim fudbalerom.
– Zabavljala sam se sa jednim našim fudbalerom, reprezentivcem, Gojkom Kačar. Kada su se vratili sa svetskog prvenstva iz Afrike, ja sam se vratila iz Amerike. Tad smo se smuvali, otišli smo zajedno na putovanje u Split, tamo smo sreli Novaka Đokovića i našu tenisku reprezentaciju, oni su nas pozvali na meč. Tamo su nas slikali svi mogući. Kad smo se vratili u Srbiju, bila sam u svim novinama, nisam znala šta me je snašlo. On je tad već imao devojku, Enu Popov, bili su zajedno, a on nikada nije prijavio da ima devojku. Nastao je pravi skandal – otkrila je starleta.

 

 

Izvor:Espreso.rs

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments