Iako ih većina frajera smatra samo ribama za dobar provod, činjenica je da im teško koji može odoleti. Obično kažu da oni koji se nadju u njihovom društvu samo pet minuta, požele da to druženje potraje. S obzirom na to da smo u mesecu ljubavi, možda baš nekog od vas koji čitate ovo, čeka jedna od njih

#paparazzi💕💕💕💕 🎬🎥📽📸📺♕

A video posted by Sara (@sorajavucelic) on

Soraju bije glas da je skupa riba, ali ne novčano već izgledom. Većina frajera kaže da od svih cica koje nazivaju “Starlete” , Soraju najviše cene. O ljubavi ne priča preterano i nikad ne otkriva sa kim je u vezi. Novinari su pokušavali da je “ulove” , sa momkom ali im nije uspevalo.

#fashionshow #bridesshow 📺📸📽🎥🎬♕

A video posted by Sara (@sorajavucelic) on

Soraja se nedavno prošetala u venčanici ali bez mladoženje, pa momci ako želite da je ženite morate znati da Soraja voli pažnju, skromne momke i da vam ne bude teško sa njom ići u šoping, jer poznato je da na sebi uvek fura krpice koje su u trendu.

Prvi kompliment koji ljudi upute Nataši Šaviji jeste da je prelepa. To se ne može osporiti jer ona zaista spada u naše najlepše cice ali nažalost solo. Iako se proslavila učesćem u rijalitiju ” Parovi ” , i tome kako se loži na fudbalere, nije uspela čak ni nekog od njih da upeca. Znači momci poznato vam je šta treba da znate ukoliko želite da osvojite Šavijino srce, DA DOBRO PIKATE FUCU!

Iako mnogi smatraju da Stanija Dobrojević zavodi frajere pre svega guzom, oni najčešće padaju na njen osmeh, pozitivnu energiju i šarm koji poseduje. Važi za jednu od najpoželjnijih žena u Srbiji, a novinari je često prate u korak pa i sami kažu da su vesti o njoj,  jedne od najčitanijih. Oni koji misle da pored sebe imaju Staniju, moraju da budu muškarčine, lepi, redovno da treniraju, a pre svega dobri.

 

Foto : Instagram/ Fejsbuk

 

Komentari

comments