Gledaoci najpopularnijeg rijalitija u regionu “Zadruga”, u ovom šou programu su već navikli da očekuju neočekivano, stoga je tako bilo i prethodne noći.
Naime, Imaginarijum je bogatiji za dva nova učesnika, a u pitanju su glumica Višnja Petrović i di džej Lazar Čolić Zola.
Glumicu je pubilka upoznala u seriji “Selo gori a baba se češlja”, a ona je pobrala simpatije od momenta kada je kročila u studio zahvaljujući svom simpatičnom stajlingu ali i pozitivnoj energiji, te nije ni čudo što su je ukućani dočekali srdačno.
Pred sam ulazak u Velelepno u imanje u Šimanovcima ona je otkrila da je nepredvidiva, ali i priznala koji takmičar joj je do sada najsimpatičniji.

 


– Ja gledam svoja posla, ali ako me neko bude čačnuo… Užasno sam nepredvidiva. Vrlo se tiho svađam, ne biste verovali. Neće se desiti ljubavna veza, tu moram da vas razočaram. Reći ću svakom ono što mislim, ukoliko imam potrebu da to kažem. Generalno, mogu samo da pričam o spoljnom svetu. Meni su sve svađe između parova simpatične i smešne. Uglavnom ljudi komentarišu da je to iritantno, a meni je baš pitko za gledanje. Najsimpatičniji mi je Miki, ali i Brendon – zaintrigirala je Petrovićeva.
Interesantno je i to što je lepa umetnica dobila javnu podršku od najpoznatije muzičke zvezde na Balkanu Seke Aleksić. Pevačica je podržala svoju drugaricu kratkom i jasnom porukom.

 


– Draga moja, budi samo ono što jesi – napisala je Aleksićeva na svom Instagram profilu uz zajedničku fotografiju nje i Višnje.

 

Foto:Instagram, Youtube (Printscreen)

Komentari

comments