Estrada dobija pojačanje i to u vidu dueta. Sandra Meduza rešila je da se oproba kao pevačica, a podršku će joj pružiti njen dugogodišnji prijatelj Milan Zukić.

“Moja prva zamisao je bila da uđem u rijaliti kako bi se predstavio ljudima ko sam i šta sam pa tek onda da snimim singl, ali pošto pregovori koje sam vodio sa čelnim ljudima jednog gledanog rijaliti programa nisu uspeli, onda nisam želeo da gubim vreme i uleteo sam u studio. Sandra mi je pala na pamet kao idealna podrška u pesmi i verujem da će naša “Kraljica”, kako se i zove singl, nadmašiti sve Kijine pesme koje je snimila do sada”…….izjavio je Zukić za naš portal.

Ipak, ne želimo da zaboravite da je Zukić već imao šansu da se “pokaže”, pred kamerama kada je na jednu od žurki rijalitija “Letnji kamp”, ušao sa atraktivnom plavušom i napravio opštu pometnju. Oni su simulirali seks i skoro čitavo veče se vatali. Za to vreme Meduza je igrala pred njihovim očima koja se nije previše potresla zbog svega. Imajući u vidu da je Milan sve vreme maltene bio u kadru, jasno govori to da je kampere te večeri, bacio u senku.

Podelili su troškove snimanja i najavili svoj prvi zajednički singl za april ove godine.

Izvor: Svetski Radio

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments