Subotićevu uznemirava nepoznati muškarac koji joj je poručio da će je iskasapiti kao u horor filmovima

Aleksandra Subotić strahuje za život! Njoj je zaprećeno ubistvom ako se ne razvede od Davida Dragojevića.

Finalistkinju „Parova“ već nedelju dana pozivima uznemirava jedan muškarac, koji je zastrašuje da će je iskasapiti.

– Aleksandra se uspaniči posle svakog poziva. Trese se i plače. U više navrata se David javljao, ali ta osoba prekida vezu čim čuje muški glas. Ako se to nastavi, oni će biti prinuđeni da slučaj prijave policiji – otkriva naš izvor.

Subotićka je potvrdila naša saznanja.

– U početku sam mislila da je to sve. Međutim, vidim da je situacija mnogo ozbiljna. Prvo sam ćutala o tome, ali sada ću da ispričam kako bi se to već jednom zaustavilo. Pet dana živim u strahu jer je neki čovek počeo da me uznemirava. Govori mi da sam lepotica koja zaslužuje da ima sve u životu, da će me on kidnapovati da budem njegova, da mi se crno piše ako ne ostavim Davida – uznemireno kaže Aleksandra i dodaje:

– Poručuje mi da ne može da me gleda srećnu s mužem i da će mi, ako u roku od nedelju dana ne pobegnem na adresu koju mi je rekao, napraviti sačekušu i iskasapiti me kao u horor filmovima. Ma ne mogu ni da se setim više. Plašim se, imam malo dete. Otkud znam šta budali može da padne na pamet. Moram da se zaštitim pod hitno – kaže Aleksandra i poručuje da po cenu života neće ostaviti Davida.

Sigurna
ZNAM DA NIJE ČABARKAPA

Na pitanje da li Čabarkapa ima veze s pretnjama, Aleksandra tvrdi:

– On nema veze s tim, to nikad ne bi uradio na tako jadan način.

KURIR

Komentari

comments